Παντρεμένη φαίνεται πως ήταν η σύντροφος του Jim Carrey που αυτοκτόνησε

Παντρεμένη φαίνεται πως ήταν η σύντροφος του Jim Carrey που αυτοκτόνησε
AKM IMAGES / GSI MEDIA

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τη σύντροφο του Jim Carrey, Cathriona White που έθεσε τέλος στη ζωή της, αφού σύμφωνα με δημοσιεύματα η γυναίκα ήταν παντρεμένη με άλλον άνδρα

Η Cathriona White, 30 ετών, βρέθηκε νεκρή έπειτα από υπερβολική δόση φαρμάκων, μόλις πέντε μέρες αφού είχε χωρίσει και πάλι από τον σταρ του Χόλιγουντ, Jim Carrey. Η γυναίκα φαίνεται πως ήταν παντρεμένη, με τον άντρα της στα χαρτιά να είναι εκείνος που θα παραλάβει τη σορό της μετά τη νεκροψία, προκειμένου να τη μεταφέρει στη γενέτειρά της, την Ιρλανδία. Άτομα από το στενό περιβάλλον του Jim Carrey τονίζουν πως η άτυχη 30χρονη ήταν σε διάσταση από το σύζυγό της, ενώ όπως μεταφέρουν σκόπευε να κάνει αίτηση διαζυγίου τον ερχόμενο Δεκέμβριο.

Παντρεμένη φαίνεται πως ήταν η σύντροφος του Jim Carrey που αυτοκτόνησε

Η White διατηρούσε ερωτική σχέση με τον Carrey από το 2012, με πολλά διαστήματα χωρισμού και επανασύνδεσης. Το ζευγάρι είχε χωρίσει μάλιστα πέντε μέρες πριν η White αποφασίσει να θέσει τέλος στη ζωή της. Όπως τονίζουν μάλιστα από το περιβάλλον του ηθοποιού, ο Jim Carrey δεν θα διακινδύνευε την εικόνα του, με το να βγαίνει δημόσια μαζί της.

Η Κατριόνα Γουάιτ, η επί 3 χρόνια σύντροφος του Τζιμ Κάρεϊ, αυτοκτονεί σε ηλικία 28 ετών. Επιπλέον όμως, αυτό που περνά από το μυαλό όλων είναι τι αντίκτυπο θα έχει κάτι τέτοιο και για τον ίδιο τον Κάρεϊ, ο οποίος εδώ κι αρκετά χρόνια έχει παρουσιάσει δείγματα κατάθλιψης και εύθραυστης ψυχικής υγείας, εμφανιζόμενος σε συνεντεύξεις εντελώς αλλοπρόσαλλος, απαξιώνοντας τις συμμετοχές του σε ταινίες, βρίζοντας σκηνοθέτες, ή ποστάροντας στα social media κατάμαυρες, μη συνειρμικές, αυτοκαταστροφικές σκέψεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Η σύντροφος του Τζιμ Κάρεϊ νεκρή από πιθανή αυτοκτονία

SHARE:

24Media Network