Παντρεμένη μυστική αστυνομικός ερωτεύτηκε τον έμπορο ναρκωτικών που παρακολουθούσε

Παντρεμένη μυστική αστυνομικός ερωτεύτηκε τον έμπορο ναρκωτικών που παρακολουθούσε
© FOX 10

Τα ετερώνυμα έλκονται. Αυτό αποδεικνύει ο μεγάλος έρωτας που φούντωσε ανάμεσα σε μια μυστική αστυνομικό και έναν εγκληματία που παρακολουθούσε (vid)

Είναι μια απαγορευμένη... ιστορία αγάπης. Δεν είναι όπως οι άλλες. Θυμίζει σενάριο αστυνομικής ταινίας καθώς πρωταγωνιστούν μια παντρεμένη μυστική αστυνομικός και ένας έμπορος ναρκωτικών.

Αυτή ήταν υποχρεωμένη να τον παρακολουθεί ωστόσο το μόνο που κατάφερε ήταν να παραιτηθεί αφού τον ερωτεύτηκε.

Το περιστατικό συνέβη στην Tempe της Αριζόνα με πρωταγωνίστρια την Jessica Dever-Jakusz η οποία κατηγορείται ότι είχε σχέση με έναν έμπορο ναρκωτικών με αποτέλεσμα να αποκαλυφθεί η έρευνα εναντίον του και να κινδυνεύσουν άλλοι δυο συνάδελφοί της.

Η μυστική αστυνομικός αρχικά παρίστανε το βαποράκι που αγόραζε ποσότητες ναρκωτικών από μεγαλέμπορους. Σύμφωνα με έκθεση των εσωτερικών υποθέσεων της αστυνομίας τον περασμένο Ιούνιο μαζί με άλλες δύο συναδέλφους της, πήγαν για πρώτη φορά σε έναν νέο στόχο, τον οποίο και άρχισαν να προσεγγίζουν.

Η 38χρονη αστυνομικός αγόραζε χάπια ecstasy από τον έμπορο- που ακούει στο όνομα Molly- ωστόσο μετά από καιρό η στενή παρακολούθηση τους έφερε πιο κοντά  με αποτέλεσμα να αποκαλυφθεί η έρευνα.

Κερασάκι στην τούρτα των αποκαλύψεων η ντροπή που ένιωσε  ο πατέρας της αστυνομικού καθώς είναι πρώην σερίφης στο Cochise County.

Όσο αφορά τον απατημένο σύζυγο Garrett Dever , επίσης αστυνομικό,  ήταν από τους πρώτους που έμαθαν το ειδύλλιο της γυναίκας του με τον έμπορο ναρκωτικών.

Πηγή: abc15.com

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

policeofficer has resigne

SHARE: