Βίντεο: Πιλότοι του Πολεμικού Ναυτικού “έπιασαν” UFO να πετούν καθημερινά πάνω από τις ΗΠΑ

Βίντεο: Πιλότοι του Πολεμικού Ναυτικού “έπιασαν” UFO να πετούν καθημερινά πάνω από τις ΗΠΑ
Εικόνα απ' όσα κατέγραψαν οι Αμερικανοί πιλότοι του Πολεμικού Ναυτικού

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψαν οι πιλότοι, τα ιπτάμενα αντικείμενα εθεάθησαν να πετούν με "υπερφυσικές" ταχύτητες σε υψόμετρο 30.000 ποδιών και να κάνουν ελιγμούς "πέρα από τα φυσικά όρια ενός ανθρώπινου πληρώματος".

Μέγιστο θέμα στο διαδίκτυο έχει γίνει τις τελευταίες ώρες το βίντεο που δείχνει φερόμενα UFO να πετούν πάνω από την ανατολική ακτή των ΗΠΑ. Τα εν λόγω πλάνα απαθανατίστηκαν το 2014 και το 2015, ωστόσο έμελλε να κάνουν τον γύρο του κόσμου τώρα, που το Πεντάγωνο αποκάλυψε ότι εξακολουθεί να ερευνά για UFO.

Οι πιλότοι του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ, που κατέγραψαν τις περιβόητες εικόνες, αποκάλυψαν στους New York Times ότι είδαν “παράξενα αντικείμενα” με “μη ορατές μηχανές ή τουρμπίνες” που πετούσαν στην περιοχή. Τα αντικείμενα αυτά βρίσκονταν σε ύψος περίπου 30.000 ποδιών από το έδαφος και κινούνταν με εξαιρετικά μεγάλη ταχύτητα. Εθεάθησαν κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικών ασκήσεων το 2014 και το 2015, σχεδόν σε καθημερινή βάση.

Σύμφωνα με τον υποσμηναγό Ράιαν Γκρέιβς, πιλότο F/A-18 Super Hornet με 10ετή παρουσία στο Πολεμικό Ναυτικό, ο οποίος ανέφερε τις σχετικές θεάσεις στο Πεντάγωνο και το Κογκρέσο, τα ιπτάμενα αντικείμενα “μπορούσαν να ήταν εκεί έξω όλη την ημέρα”.

“Η διατήρηση ενός αεροσκάφους στον αέρα απαιτεί πολύ ενέργεια. Με τις ταχύτητες που παρατηρήσαμε, οι 12 ώρες στον αέρα είναι 11 ώρες περισσότερες απ’ αυτές που περιμέναμε” δήλωσε ο Γκρέιβς στους New York Times. Συνεχίζοντας, πρόσθεσε ότι τα αντικείμενα αυτά έκαναν ελιγμούς “πέρα από τα φυσικά όρια ενός ανθρώπινου πληρώματος”, δηλαδή σταματούσαν ακαριαία, έκαναν στροφή αστραπιαία και επιτάχυναν σε “υπερφυσικές” ταχύτητες.

To 2014 ένας πιλότος Super Hornet ανέφερε ότι σχεδόν χτυπήθηκε από ένα ιπτάμενο αντικείμενο, το οποίο έμοιαζε με “σφαίρα που περιείχε έναν κύβο” και κατέθεσε επίσημη έκθεση. Ένας άλλος πιλότος, ο Ντάνι Ακόιν, δήλωσε ότι είδε ένα UFO στο ραντάρ του, στο σύστημα πυραύλων και την υπέρυθρη κάμερά του αλλά όχι στην απλή κάμερά του.

Όπως αναφέρουν οι NY Times, οι πιλότοι αρχικά σκέφτηκαν ότι τα αντικείμενα αυτά ήταν μέρος ενός μυστικού προγράμματος. Αφότου τα είδαν από κοντά όμως, άλλαξαν γνώμη.

Ο εκπρόσωπος του Πολεμικού Ναυτικού, Τζόζεφ Γκράντισερ δήλωσε, σύμφωνα με την New York Post: “Υπήρχαν αναφορές. Δεν γνωρίζουμε ποιος το κάνει αυτό, δεν έχουμε αρκετά δεδομένα για τον εντοπίσουμε”.

Να σημειωθεί ότι πριν λίγες μέρες εκπρόσωπος του υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ δήλωσε ότι μια μυστική κυβερνητική πρωτοβουλία, που ονομάζεται Πρόγραμμα Αναγνώρισης Προηγμένων Αεροδιαστημικών Απειλών “διεξήγαγε έρευνα και εξέτασε άγνωστα εναέρια φαινόμενα”. Επεσήμανε ότι το πρόγραμμα σταμάτησε το 2012.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα