Ποια είναι η ρεπόρτερ Άλισον Πάρκερ που δολοφονήθηκε On Air

default image

Συγκεντρώνουμε περισσότερες πληροφορίες για τη ρεπόρτερ που βρήκε τραγικό θάνατο την Τετάρτη, μπροστά στα έκπληκτα μάτια χιλιάδων τηλεθεατών, την ώρα που μετέδιδε ρεπορτάζ για τον τηλεοπτικό σταθμό όπου και εργαζόταν

Ένα απίστευτο περιστατικό έμελλε να είναι το κύκνειο άσμα της Αμερικανής ρεπόρτερ Άλισον Πάρκερ, που βρήκε τραγικό θάνατο από τα πυρά αγνώστου την ώρα που μετέδιδε ζωντανά το ρεπορτάζ της στον τηλεοπτικό σταθμό WDBJ7. Μαζί της το θάνατο βρήκε και ο εικονολήπτης του τηλεοπτικού σταθμού.

 

Η Άλισον ήταν μόλις 24 ετών, έχοντας όμως στο ενεργητικό της μια λαμπρή καριέρα. Μπαίνουμε στο προφίλ της Αμερικανής που έχασε τη ζωή της το πρωί της Τετάρτης. Η Άλισον ήταν ρεπόρτερ στην πρωινή ζώνη του σταθμού WDBJ7. “Είμαι η πρωινή ρεπόρτερ. Ξυπνήστε μαζί μου από τις 5 ως τις 7 για τις τοπικές σας ειδήσεις” γράφει η ίδια. Έζησε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής της στο Μάρτινβιλ και ξεκίνησε την καριέρα της ως εκπαιδευόμενη στον τηλεοπτικό σταθμό όπου δούλευε μέχρι και σήμερα. 

 

Εργάστηκε και για έναν ακόμη τοπικό τηλεοπτικό σταθμό στο Τζάκσονβιλ, ενώ έγραφε άρθρα και για την εφημερίδα του πανεπιστημίου JMU, The Breeze, για τα οποία έτυχε σειράς δημοσιογραφικών διακρίσεων. Στον ελεύθερο χρόνο της λάτρευε το Καγιάκ, να ασχολείται με τον σκύλο των γονιών της Τζακ και συμμετείχε και σε θεατρικές παραστάσεις της τοπικής κοινότητας.

Η ερωτική σχέση με τον παρουσιαστή του σταθμού

Οι πληροφορίες για την ρεπόρτερ πέφτουν βροχή, μετά την είδηση του θανάτου της. Ο κεντρικός παρουσιαστής ειδήσεων του σταθμού, Κιρς Χερστ, αποκάλυψε στο twitter πως είχε ερωτικό δεσμό με την Πάρκερ τους τελευταίους 9 μήνες και πως σκόπευαν να παντρευτούν.

“Δεν το αναφέραμε δημοσίως, αλλά με την Πάρκερ ήμασταν ερωτευμένοι. Είχαμε μόλις μετακομίσει μαζί” ανέφερε στο πρώτο από τα tweets του, δηλώνοντας σοκαρισμένος.

Φωτογραφίες από το Facebook

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα