Πολ Μάναφορτ: Προσφέρει τα ακίνητά του για να αποφύγει τον κατ΄οίκον περιορισμό

Paul Manafort, President Donald Trump's former campaign chairman, departs Federal District Court, Thursday, Nov. 2, 2017, in Washington. (AP Photo/Andrew Harnik)
Paul Manafort, President Donald Trump's former campaign chairman, departs Federal District Court, Thursday, Nov. 2, 2017, in Washington. (AP Photo/Andrew Harnik) AP

Ο Μάναφορτ, ο οποίος διηύθυνε επί πολλούς μήνες την προεκλογική εκστρατεία του Τραμπ για τις προεδρικές εκλογές, κατηγορείται για ξέπλυμα χρήματος, συνωμοσία κατά των Ηνωμένων Πολιτειών και παράλειψη δήλωσης της συνεργασίας του με την πρώην φιλορωσική κυβέρνηση της Ουκρανίας

Ο Πολ Μάναφορτ, πρώην επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας του Ντόναλντ Τραμπ προσέφερε ως εγγύηση 12 εκατομμύρια δολάρια σε ακίνητα και ασφαλιστικά στοιχεία, καθώς και την αποδοχή περιορισμών στις μετακινήσεις του για να αποφύγει τη συνέχιση του κατ΄οίκον περιορισμού του, σύμφωνα με έγγραφα που κατατέθηκαν το Σάββατο στο δικαστήριο.

Ο Μάναφορτ, ο οποίος διηύθυνε επί πολλούς μήνες τον περασμένο χρόνο την προεκλογική εκστρατεία του Τραμπ για τις προεδρικές εκλογές, και ο συνεργάτης του Ρίτσαρντ Γκέιτς, δήλωσαν αθώοι στην απαγγελία κατηγοριών αυτήν την εβδομάδα από το Ομοσπονδιακό Σώμα των Ενόρκων, το οποίο ερευνά την ανάμειξη της Μόσχας στην αμερικανική προεκλογική εκστρατεία, για ξέπλυμα χρήματος, συνωμοσία κατά των Ηνωμένων Πολιτειών και παράλειψη δήλωσης της συνεργασίας τους με την πρώην φιλορωσική κυβέρνηση της Ουκρανίας.

Ο Μάναφορτ προσφέρθηκε να περιορίσει τις μετακινήσεις του στη Νέα Υόρκη, την Ουάσινγκτον και την Φλόριντα.

ADVERTISING

(Φωτογραφία: AP / Andrew Harnik))

SHARE:

24Media Network