“Πόρτα” στο CNN από τον Τραμπ

“Πόρτα” στο CNN από τον Τραμπ
O Ντόναλντ Τραμπ AP

Μετά τον καυγά του Ντόναλντ Τραμπ με το ρεπόρτερ του CNN, Τζίμ Ακόστα, η είσοδος του τελευταίου στο Λευκό Οίκο απαγορεύτηκε.

Στα άκρα ωθείται πλέον η σχέση του Ντόναλντ Τραμπ με το ειδησεογραφικό δίκτυο CNN.

Mετά το δημόσιο καυγά του Αμερικανού προέδρου με το ρεπόρτερ του δικτύου Τζιμ Ακόστα κατά τη συνέντευξη Τύπου για τα αποτελέσματα των ενδιάμεσων εκλογών και τις προσβλητικές εκφράσεις του Τραμπ, ο Λευκός Οίκος προχώρησε στο επόμενο βήμα.

Ποιο ήταν αυτό; Μα η απόσυρση του πάσο του Αμερικανού δημοσιογράφου στον οποίο η είσοδος στο Λευκό Οίκο απαγορεύτηκε το απόγευμα της Τετάρτης.

Ο δημοσιογράφος επέστρεφε στο πόστο του για να βγει ζωντανά σε εκπομπή του καναλιού που εργάζεται. Στην πύλη όμως ο αρμόδιος αστυνομικός του απαγόρευσε την είσοδο λέγοντας ότι εκτελεί εντολές.

Αργότερα, η γραμματεία του Λευκού Οίκου ενημέρωσε ότι “δέσμευσε” το πάσο του Ακόστα κάνοντας λόγο για “προκλητικές ερωτήσεις”.

Η αντίδραση του CNN ήταν άμεση και στη σχετική ανακοίνωσή του το αμερικανικό δίκτυο έκανε λόγο για απόφαση που αποτελεί ευθεία απειλή για τη δημοκρατία. “Η χώρα μας αξίζει πού καλύτερα” ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιο του καναλιού.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα