Πόσες χιλιάδες ευρώ θα έδινες για ένα δείπνο με τον Μπελρουσκόνι;

Πόσες χιλιάδες ευρώ θα έδινες για ένα δείπνο με τον Μπελρουσκόνι;

Στις 21.000€ έχει φτάσει η δημοπρασία που θα αναδείξει τον Ιταλό πολίτη ο οποίος θα γευματίσει με τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Το ποσό θα καταβληθεί στον Ερυθρό Σταυρό, υπέρ των σεισμοπαθών της κεντρικής Ιταλίας

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι θέλησε να αποδείξει ότι διαθέτει και σημαντική κοινωνική ευαισθησία. Αποφάσισε να βοηθήσει με πρωτότυπο τρόπο, τους σεισμοπαθείς των περιφερειών της κεντρικής Ιταλίας, και δήλωσε διατεθειμένος να γευματίσει με όποιον πολίτη διαθέσει περισσότερα χρήματα, στα πλαίσια διαδικασίας «διαδικτυακού πλειστηριασμού».

Το φιλανθρωπικό γεύμα με τον πρώην «Καβαλιέρε» αναρτήθηκε στην διαδικτυακή πύλη Charitystars. Ως ποσό εκκίνησης, ορίσθηκαν δέκα χιλιάδες ευρώ. Ο νικητής (τα στοιχεία του οποίου δεν έγιναν γνωστά, για λόγους προστασίας προσωπικών δεδομένων), φαίνεται να έχει καταβάλει μέχρι στιγμής εικοσιένα χιλιάδες ευρώ. Μαζί του, θα μπορέσει να πάρει στο γεύμα με τον Ιταλό καναλάρχη και πολιτικό, δυο φίλες ή φίλους που ο ίδιος επιθυμεί. «Αυτή την φορά, δεν πρόκειται για πάρτι ή δείπνα στην βίλα του Άρκορε, αλλά για μια πρωτοβουλία με εντελώς διαφορετικό σκοπό», γράφουν οι Ιταλοί σχολιαστές.

ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΑΠΕ

 

SHARE:

24Media Network