18χρονος κατέστρεψε το σπίτι σε πάρτι και η μητέρα του τον έστειλε 'στο σκαμνί'

18χρονος κατέστρεψε το σπίτι σε πάρτι και η μητέρα του τον έστειλε 'στο σκαμνί'

Ποια ποινή επιβλήθηκε στον νεαρό, ο οποίος κατέληξε στο δικαστήριο από την ίδια του την μητέρα, που αποφάσισε να του δώσει ένα μάθημα

Ακριβά πλήρωσε ένας 18χρονος στην Αγγλία την κίνησή του να κάνει κρυφά πάρτι στο σπίτι της οικογένειάς του ενώ οι γονείς του έλειπαν σε διακοπές, καθώς η μητέρα του αποφάσισε να του δώσει ένα μάθημα, οδηγώντας τον στα δικαστήρια.

Ο 53χρονος πατέρας και η 49χρονη μητέρα έφυγαν για ένα διήμερο, αφήνοντας στο σπίτι τον έφηβο γιο τους. Αυτός βρήκε την ευκαιρία να καλέσει τέσσερις φίλους του, ωστόσο η πρόσκληση αυτή πήρε διαστάσεις καθώς διαδόθηκε στα social media. Αποτέλεσμα ήταν στο σπίτι να βρεθούν ουκ ολίγα άτομα, αφήνοντας το γεμάτο με ούρα, εμετό, μπουκάλια ποτών και σπασμένα έπιπλα.

ADVERTISING

Γείτονας που αντιλήφθηκε ότι κάτι περίεργο συνέβαινε, τηλεφώνησε στους γονείς, οι οποίοι επέστρεψαν εσπευσμένα και είδαν το σπίτι σε κακά χάλια. Η μητέρα κάλεσε την αστυνομία και επέμενε να συλληφθεί ο γιος της.

"Ειδοποίησα αμέσως την αστυνομία. Ξέρω ότι δεν θα έκανε κάθε μητέρα ό,τι έκανα εγώ αλλά πρέπει να μεγαλώσει. Είπα να τον κρατήσουν στο κελί όλη τη νύχτα. Η κατάσταση στο σπίτι ήταν χαοτική. Σαν να έτρεχαν άγρια ζώα, ήταν ο εφιάλτης κάθε γονέα. Ο πατέρας του είπε ότι δεν θα του ξαναμιλήσει, χωρίζει την οικογένειά μας", δήλωσε η μητέρα.

Στο δικαστήριο, ο συνήγορος του νεαρού επεσήμανε ότι ο πελάτης του, ο οποίος είχε λευκό μητρώο, ήταν ένοχος για αφέλεια, νευρικότητα και ακατάλληλη συμπεριφορά. "Είχε πιεστεί από συνομηλίκους του να κάνει πάρτι στο σπίτι όταν οι γονείς του έλειπαν. Προσκάλεσε μόνο τέσσερις φίλους αλλά το κάλεσμα εξαπλώθηκε στο facebook, το Snapchat, το instagram και το twitter. Ένας μεγάλος αριθμός ατόμων εμφανίστηκε και άρχισε να πίνει άφθονο αλκοόλ. Υπήρξαν καταστροφές σε αντικείμενα του σπιτιού", είπε ο δικηγόρος.

Ο 18χρονος αφέθηκε ελεύθερος υπό όρους που θα ισχύουν για ένα έτος, θα κληθεί να καταβάλει αποζημίωση 200 στερλινών, 50 στερλίνες για έξοδα δικαστηρίου και επιπλέον 20 στερλίνες σε κάθε ένα θύμα. Μέσα σε όλα αυτά, απολύθηκε και από τη θέση που είχε στη οικοδομική εταιρία του πατέρα του.

"Πρέπει να σκεφτείτε το γεγονός ότι οι ενέργειές σας οδήγησαν στην καταστροφικού του σπιτιού της οικογένειας. Κάνατε ένα μεγάλο λάθος", είπε ο δικαστής.

(Πηγή: Sun)

SHARE:

24Media Network