Πρίγκιπας Χάρι - Μέγκαν Μαρκλ: Ζαλίζει το ποσό που θα παίρνουν για κάθε διάλεξη

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ σε εκδήλωση στο Λονδίνο τον Ιανουάριο του 2020
Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ σε εκδήλωση στο Λονδίνο τον Ιανουάριο του 2020 AP

Το πρώην βασιλικό ζευγάρι θα πραγματοποιεί διαλέξεις με θέματα σημαντικά για τη ζωή και τον κόσμο, σύμφωνα με την εταιρία που τους εκπροσωπεί και το χρήμα θα ρέει.

Το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ θα λαμβάνουν για κάθε τους ομιλία η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι.

Το διάσημο, πρώην βασιλικό ζευγάρι, πριν λίγες μέρες προσέλαβε μάνατζερ για αυτήν του τη δραστηριότητα υπογράφοντας συμβόλαιο με το Harry Walker Agency, εταιρεία με την οποία συνεργάζονται και άλλοι διάσημοι ομιλητές όπως οι Μπαράκ και Μισέλ Ομπάμα, Μπιλ και Χίλαρι Κλίντον και Όπρα Γουίνφρεϊ.

Το περιζήτητο ζευγάρι θα πραγματοποιεί διαλέξεις αναπτύσσοντας θέματα σημαντικά για τη ζωή και τον κόσμο, σύμφωνα με το Town & Country.

"Τα θέματα θα αφορούν σε μεγάλο βαθμό τα κοινωνικά ζητήματα που αντιμετωπίζει ο κόσμος τώρα, συμπεριλαμβανομένης της φυλετικής δικαιοσύνης και της ισότητας των φύλων, της ψυχικής υγείας, των ζητημάτων που επηρεάζουν τις γυναίκες και τα κορίτσια και το περιβάλλον, καθώς και τις αλληλεπιδράσεις αυτών των θεμάτων... Πολλοί από τους τομείς και τα θέματα που θα καλύπτονται στις διαλέξεις θα σχετίζονται με το ίδρυμα και την αποστολή του Archewell, που είναι η νέα τους φιλανθρωπική οργάνωση", αναφέρει το περιοδικό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Μέγκαν Μαρκλ
SHARE: