Πρίγκιπας Χάρι: “Απειλεί” με νέο βιβλίο – “Έχω υλικό με ακραία περιστατικά”

Πρίγκιπας Χάρι: “Απειλεί” με νέο βιβλίο – “Έχω υλικό με ακραία περιστατικά”
Ο πρίγκιπας Χάρι © 2021 Victoria Jones/AP IMAGES

Ο πρίγκιπας Χάρι αποκάλυψε ότι έχει υλικό αρκετό για να δημοσιεύσει και δεύτερο βιβλίο με απομνημονεύματά του, υποστηρίζοντας ότι αναγκάστηκε να κόψει σχεδόν τα μισά από αυτά που είχε γράψει για το «Spare».

Τη στιγμή που συνεχίζεται η συζήτηση σχετικά με την “καυτή” αυτοβιογραφία του πρίγκιπα Χάρι, ο ίδιος κάνει γνωστό πως έχει υλικό για να γράψει και δεύτερο βιβλίο, αλλά ισχυρίζεται πως άφησε εκτός του «Spare» πολλά γεγονότα, διαφορετικά δεν θα τον συγχωρούσε ποτέ η οικογένειά του.

Σε συνέντευξή του στην Daily Telegraph, ο δούκας του Σάσεξ υποστήριξε πως το αρχικό προσχέδιο του βιβλίου του ήταν διπλάσιο σε έκταση από την τελική μορφή που εκδόθηκε και δυσκολεύτηκε να αποφασίσει τι να αφήσει εκτός.

Πολλά από όσα «κόπηκαν» είχαν να κάνουν με την οικογένειά του και ειδικά με τον βασιλιά Κάρολο, αλλά και τον πρίγκιπα Γουίλιαμ.

«Το πρώτο προσχέδιο ήταν διαφορετικό» είπε. «Ήταν 800 σελίδες και τώρα έχει πέσει στις 400. Θα μπορούσε να είναι δύο βιβλία, ας το πούμε έτσι. Και το δύσκολο κομμάτι ήταν να βγάλω πράγματα».

«Υπάρχουν ορισμένα περιστατικά που συνέβησαν, ειδικά μεταξύ εμού και του αδελφού μου, και ορισμένα ακραία μεταξύ εμού και του πατέρα μου, που απλά δεν ήθελα να γνωρίζει ο κόσμος. Γιατί δεν πιστεύω πως θα με συγχωρούσαν ποτέ», ανέφερε.

Το «Spare» κυκλοφόρησε στα βιβλιοπωλεία της Βρετανίας την περασμένη Τρίτη και έχει γίνει ανάρπαστο.

Το Μπάκιγχαμ έχει ξεκαθαρίσει πως δεν θα προβεί σε κανένα σχόλιο για το βιβλίο.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα