Πρώην παρουσιαστής του BBC και πάστορας παραδέχεται ότι κακοποίησε σεξουαλικά παιδιά

Πρώην παρουσιαστής του BBC και πάστορας παραδέχεται ότι κακοποίησε σεξουαλικά παιδιά
YOUTUBE

Ένοχος για τουλάχιστον 40 περιπτώσεις σεξουαλικής παρενόχλησης παιδιών και εφήβων, φέρεται να είναι πρώην παρουσιαστής του BBC και πάστορας. Η δίκη του θα γίνει τις 18 Αυγούστου.

Την ενοχή του για τουλάχιστον 40 αδικήματα, συμπεριλαμβανομένων σεξουαλικής παρενόχλησης παιδιών και εφήβων, ομολόγησε ένας πρώην παρουσιαστής του BBC Ουαλίας, ο οποίος ήταν παράλληλα και πάστορας της εκκλησίας, ο Μπεν Τόμας.

Ο 44χρονος δήλωσε ότι τα αδικήματα που διέπραξε συνέβησαν στη Βόρεια Ουαλία, το Λονδίνο, το Σοφοφάιρ και την Ρουμανίαμ, σύμφωνα με πληροφορίες του BBC

Η Οικουμενική Εκκλησία στην πόλη Criccieth της Ουαλίας δήλωσε "σοκαρισμένη" από την είδηση.

"Είμαστε συντετριμμένοι από την αποκάλυψη μίας τέτοιας αμαρτίας και λυπούμαστε για τον πόνο που προκλήθηκε στα αθώα θύματα", ανέφερε η δήλωση. "Προσευχόμαστε για τα θύματα και τις οικογένειές τους".

Ο 44χρονος Μπέντζαμιν Ντέιβιντ Τόμας παραδέχτηκε την ενοχή του για δέκα κατηγορίες σεξουαλικής δραστηριότητας με παιδί, ενώ ακόμα παραδέχτηκε ότι διέπραξε οκτώ σεξουαλικές επιθέσεις και τέσσερις απόπειρες σεξουαλικής επίθεσης, σε μία περίοδο 30 ετών. Ακόμη, δήλωσε ένοχος για εννέα περιπτώσεις ανάρμοστων επιθέσεων, επτά περιπτώσεις ηδονοβλεψίας και δύο περιπτώσεις απόπειρας πορνογραφικού βίντεο με παιδιά. 

Οι επιθέσεις φέρεται να ξεκίνησαν το 1990 και καταγράφηκαν μέχρι και την περασμένη χρονιά. Ο Μπεν Τόμας θα καταδικαστεί στις 18 Αυγούστου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Μεγάλη Βρετανία
SHARE:

24Media Network