Πυροβόλησε σύζυγο και πεθερικά-Την είδε σε ροζ βίντεο με τον κολλητό του

Πυροβόλησε σύζυγο και πεθερικά-Την είδε σε ροζ βίντεο με τον κολλητό του

Σοκ στις Ηνωμένες Πολιτείες μετά την απόπειρα ενός άντρα να σκοτώσει τη γυναίκα του και τα πεθερικά του, μπροστά στα μάτια των παιδιών του ανήμερα της Πρωτοχρονιάς.

Ο έξαλλος σύζυγος στις ΗΠΑ έχασε τον έλεγχο όταν είδε ροζ βίντεο με πρωταγωνιστές της σύζυγό του και τον καλύτερό του φίλο και τότε προσπάθησε να σκοτώσει την ίδια και τους γονείς της με ημιαυτόματο όπλο.

Εμφανίστηκε στο σπίτι των πεθερικών του, στο πάρτι που έκαναν στον κήπο ανήμερα της Πρωτοχρονιάς. Εκεί βρίσκονταν η σύζυγος και τα δίδυμα παιδιά του και ξεκίνησε να πυροβολεί έξαλλος.

Η γυναίκα ξεκίνησε να ουρλιάζει και φωνάζει στα παιδιά της να τρέξουν να σωθούν, ενώ κατάφερε να καλέσει την αστυνομία όσο ο σύζυγός της έσπειρε τον πανικό γεμάτος οργή.

Ο δράστης ήθελε να εκδικηθεί, παρόλο που η σύζυγός του τον είχε εγκαταλείψει λίγες ημέρες πριν και είχε εγκατασταθεί μαζί με τα παιδιά τους στο σπίτι των γονιών της.

Τα παιδιά σώθηκαν όταν έτρεξαν στο σπίτι του γείτονα. Η σύζυγος και η μητέρα της χρειάστηκαν χειρουργείο, ενώ ο πατέρας της τη γλίτωσε με ελαφριά τραύματα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΗΠΑ
SHARE: