Πυροβολισμοί κοντά στο Λευκό Οίκο. Ένας σοβαρά τραυματισμένος

Πυροβολισμοί κοντά στο Λευκό Οίκο. Ένας σοβαρά τραυματισμένος

Οπλισμένος άνδρας εντοπίστηκε κοντά στο Λευκό Οίκο, ο οποίος και τραυματίστηκε από πυρά των ανδρών της ασφάλειας όταν αρνήθηκε να πετάξει το όπλο του (pics+vid)

Πυροβολισμός στη 17η και E. Streets οδό της Ουάσιγκτον, κοντά στο Λευκό Οίκο, σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής, προκαλώντας την άμεση ενεργοποίηση των αρχών. Αμέσως η αστυνομία διέταξε όσους βρίσκονταν στο Λευκό Οίκο να παραμείνουν εντός του κτιριακού συγκροτήματος. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως από τον πυροβολισμό τραυματίστηκε ένας άνθρωπος στο στήθος, ο οποίος και μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο. Λίγο αργότερα, πηγές της αστυνομίας ανέφεραν πως είναι ο φερόμενος ως ύποπτος που τραυματίστηκε από πυρά των αρχών και ο οποίος βρίσκεται υπό κράτηση. 

Ο πρόεδρος Ομπάμα δεν φαίνεται πάντως να βρισκόταν στο Λευκό Οίκο την ώρα του συμβάντος, ενώ τουρίστες που βρίσκονταν στη γύρω περιοχή μετέδωσαν πως άκουσαν τον πυροβολισμό. Η κινητοποίηση των ανδρών της ασφάλειας ήταν άμεση, με ελεύθερους σκοπευτές να παίρνουν θέση στα ψηλότερα σημεία των γύρων κτιρίων.

Πυροβολισμοί κοντά στο Λευκό Οίκο. Ένας σοβαρά τραυματισμένος

Για αρκετή ώρα τα οχήματα στους γύρω δρόμους ακινητοποιήθηκαν.

Αργότερα, πληροφορίες ανέφεραν πως άνδρας πλησίασε σε σημείο ελέγχου, όπου και αρνήθηκε να αφήσει το όπλο που έφερε μαζί του. Ο ύποπτος δεν έκανε χρήση του όπλου του, όμως έπεσε τραυματισμένος από πυρά των ανδρών ασφαλείας.

SHARE:

24Media Network