“Ραντεβού” Κάμερον με 27χρονη σερβιτόρα

default image

Μπορεί την πρώτη φορά να αναγκάστηκε να σερβιριστεί μόνος του, αλλά στη δεύτερη επίσκεψή του στο καφέ "Dolce Amaro" ο Βρετανός πρωθυπουργός έλαβε τη δέουσα περιποίηση (Vid)

Μετά το “διπλωματικό” επεισόδιο που προκάλεσε η 27χρονη σερβιτόρα Φραντσέσκα Αριάνι, στέλνοντας τον Βρετανό πρωθυπουργό στο σελφ σέρβις για να παραγγείλει καφέ, ο Ντέιβιντ Κάμερον επέστρεψε στον “τόπο του εγκλήματος” στο γραφικό Μοντεβάρκι του Αρέτσο.

Αυτή τη φορά η Φραντσέσκα αναγνώρισε τον Βρετανό πρωθυπουργό στο καφέ “Dolce Amaro”, του σέρβιρε ιταλικό espresso και η “ειρήνη” μεταξύ τους επισφραγίστηκε με μία αγκαλιά και μία αναμνηστική φωτογραφία.

Ο Ντέιβιντ Κάμερον έκανε την έκπληξη και επισκέφθηκε ξανά την Κυριακή την καφετέρια που ανήκει στην Φραντσέσκα μαζί με την 12χρονη κόρη του Νάνσι.

“Μου είπε με ένα χαμόγελο πως θα σερβιριστεί μόνος”, δήλωσε η Φραντσέσκα, που πλέον τον αναγνωρίζει, και του φώναξε “όχι”, παρακαλώντας τον να καθίσει στο τραπεζάκι της καφετέριας και να περιμένει τον καφέ του, όπως γράφει η Corriere della Sera.

Εκτός όμως από καφέ και αναψυκτικά για την κόρη του, η Φραντσέσκα έφερε στον Ντέιβιντ Κάμερον και ένα ξεχωριστό ποτό που ετοίμασε για τον ίδιο.

Ο Βρετανός πρωθυπουργός δέχθηκε με χαμόγελο το “Cameron Tuscan Dream” και φωτογραφήθηκε με την Φραντσέσκα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα