Ράπερ στη φυλακή για 99 χρόνια - Πλήρωσε να σκοτώσουν την μητέρα του

O Qaw'mane Wilson
O Qaw'mane Wilson CHICAGO POLICE

"Κανείς δεν αγαπούσε την μητέρα μου περισσότερο από μένα. Ήταν όλα όσα είχα", δήλωσε ο ράπερ στο δικαστήριο πριν κριθεί ένοχος για τον φόνο της.

Ποινή φυλάκισης 99 ετών επιβλήθηκε σε έναν ταλαντούχο ράπερ στις ΗΠΑ, καθώς δικαστήριο του Σικάγο έκρινε ότι πλήρωσε για να σκοτώσουν την μητέρα του.

Ο 30χρονος Qaw'mane Wilson, ο οποίος είναι γνωστός με το όνομα Young QC, έβαλε πληρωμένο δολοφόνο να σκοτώσει την μητέρα του Yolanda Holmes το 2012, όπως αναφέρει το BBC. Η δίκη του ολοκληρώθηκε την Παρασκευή, με το δικαστήριο να τον κρίνει ένοχο μαζί με τον εκτελεστή, στον οποίο επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 100 ετών.

ADVERTISING

Κατά τη διαδικασία, ο ράπερ αποκάλυψε πώς ξόδεψε τα χρήματα της μητέρας του μετά την δολοφονία της. "Ό,τι ήθελε, η μητέρα του τού το έδωσε. Αυτοκίνητο. Δουλειά. Κάποιος θα μπορούσε να πει ότι ήταν κακομαθημένος. Έδωσε στον Qaw'mane ζωή και αυτός επέλεξε να της την αφαιρέσει" ήταν τα λόγια της δικαστή.

Ο Qaw'mane Wilson σε βίντεο εμφανίζεται να δίνει χρήματα σε κόσμο
Ο Qaw'mane Wilson σε βίντεο εμφανίζεται να δίνει χρήματα σε κόσμο YOUTUBE

Μετά τον φόνο, ο 30χρονος χρησιμοποίησε τα χρήματα για να τροποποιήσει την Mustang που του είχε αγοράσει ενώ σε μία από τις εμφανίσεις του έριξε πολλά χρήματα στο πλήθος που είχε συγκεντρωθεί. Ο 23χρονος κατά την εκτέλεση του εγκλήματος, διέταξε τον δολοφόνο να μπει στο διαμέρισμά της και να την πυροβολήσει ενώ κοιμόταν.

Όταν ρωτήθηκε αν είχε κάτι να πει πριν την απόφαση, ο ράπερ απάντησε: "Θέλω απλώς να πω ότι κανείς δεν αγαπούσε τη μητέρα μου περισσότερο από μένα. Ήταν όλα όσα είχα. Αυτό μόνο".

SHARE:

24Media Network