Ρόντμαν αλά Μονρόε για τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν

Ρόντμαν αλά Μονρόε για τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν

Την Μ. Μονρόε "θυμήθηκε" ο Ντένις Ρόντμαν στη Β. Κορέα, τραγουδώντας με περισσή χάρη το "Happy Birthday" στον ηγέτη της χώρας (vid)

Τη δόξα της αείμνηστης Μέριλιν Μονρόε φαίνεται ότι ζήλεψε ο Ντένις Ρόντμαν, ο οποίος τραγούδησε το γνωστό "Happy Birthday" στον ηγέτη της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν.

Ο πρώην σταρ του NBA, που είναι πασίγνωστος παγκοσμίως και για τον ιδιόρρυθμο χαρακτήρα του, λίγα λεπτά πριν ξεκινήσει ένας μπασκετικός αγώνας επίδειξης, στον οποίο επρόκειτο να λάβει μέρος, αποφάσισε να ευχηθεί στον Κιμ Γιονγκ Ουν για τα γενέθλια του.

Στήθηκε λοιπόν, μπροστά στο μικρόφωνο και άρχισε να τραγουδάει στον ηγέτη της ασιατικής χώρας, ο οποίος βρισκόταν στο γήπεδο μαζί με τη σύζυγο του.

Ρόντμαν αλά Μονρόε για τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν

Ακολούθησε η φιλική αναμέτρηση μεταξύ παλαίμαχων Αμερικανών, με αρχηγό τον πρωην σταρ των Σικάγο Μπουλς και της Βόρειας Κορέας. Η Β. Κορέα φυσικά κέρδισε την αναμέτρηση, κάνοντας ακόμα πιο χαρούμενο τον ηγέτη της χώρας.

Να σημειωθεί ότι αυτό είναι το τέταρτο ταξίδι του Ρόντμαν στη Β. Κορέα. Τις τρεις προηγούμενες φορές είχε δεχτεί πρόσκληση από τον Κιμ Γιονγκ Ουν, με τον οποίο ο Αμερικανός υποστηρίζει ότι τον συνδέει πραγματική φιλία.

Πηγή: The Telegraph

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Dennis Rodman sings happy birthday to Kim Jong-un

SHARE:

24Media Network