Ρωσία: Πνιγμός 4 φοιτητών σε ποταμό

Διαβάζεται σε 1'
Ρωσία: Πνιγμός 4 φοιτητών σε ποταμό
iStock

Οι 4 Ινδοί φοιτητές βρήκαν τραγικό θάνατο σε ποταμό της Ρωσίας, αφού έκαναν μπάνιο σε απαγορευμένη ζώνη.

Σε τραγωδία κατέληξε η βόλτα 4 Ινδών φοιτητών σε πλαζ του ποταμού Βολκόφ της Ρωσίας καθώς πνίγηκαν ύστερα από την παράσυρσή τους από ρεύματα.

«Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι φοιτητές έκαναν μπάνιο σε απαγορευμένη ζώνη του ποταμού Βολκόφ, όχι μακριά από τη δημοτική πλαζ», ανέφερε σήμερα το τοπικό παράρτημα της ρωσικής Ανακριτικής Επιτροπής, που διενεργεί τις έρευνες στη χώρα.

Όταν οι δύο από αυτούς παρασύρθηκαν από το ρεύμα, οι άλλοι δύο έσπευσαν να τους βοηθήσουν με αποτέλεσμα να βρεθούν και οι 4 κάτω από το νερό. Τα ρεύματα απ’ ότι φαίνεται ήταν αρκετά δυνατά και οι άτυχοι φοιτητές δεν κατάφεραν να ξεφύγουν.

Το πρώτο πτώμα εντοπίστηκε από διασώστες δύτες την επομένη της τραγωδίας που έλαβε χώρα την Τρίτη (04/06) ενώ το δεύτερο ανασύρθηκε από το νερό σήμερα (07/06), σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Η ανακοίνωση ενημέρωσε πως οι έρευνες συνεχίζονται.

Και τα 4 άτυχα θύματα ήταν Ινδοί υπήκοοι που σπούδαζαν Ιατρική σε τοπικό πανεπιστήμιο  σύμφωνα με τον κυβερνήτη της επαρχίας Νόβγκοροντ, Αντρέι Νικίτιν. Οι ηλικίες τους κυμαίνονταν στα 18 με 20 έτη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα