Ρωσία: Θρίλερ με γιατρό του Ναβάλνι – Εντοπίστηκε ζωντανός σε δάσος στη Σιβηρία

Ρωσία: Θρίλερ με γιατρό του Ναβάλνι – Εντοπίστηκε ζωντανός σε δάσος στη Σιβηρία
Ο πρώην επικεφαλής του νοσοκομείου του Ομσκ, Αλεξάντερ Μουρακόφσκι AP

Σε χωριό έξω από ένα δάσος στην Σιβηρία εντοπίστηκε ο γιατρός Αλεξάντερ Μουρακόφσκι που αγνοείτο από την Παρασκευή.

Σε δάσος στην Σιβηρία εντοπίστηκε ο πρώην διευθυντής του νοσοκομείου του Ομσκ, στο οποίο είχε νοσηλευτεί ο ηγέτης της ρωσικής αντιπολίτευσης, Αλεξέι Ναβάλνι.

Ο γιατρός Αλεξάντερ Μουρακόφσκι είχε εξαφανιστεί από μία κυνηγετική περιοχή στο Ομσκ, την Παρασκευή και επανεμφανίστηκε την Δευτέρα, στο χωριό Μπασλί, 32 χιλιόμετρα από το σημείο που εθεάθη τελευταία φορά.

Το όχημά του, είχε βρεθεί σε απόσταση 6,5 χλμ από το σημείο εξαφάνισης, ενώ οι αρχές ανακοίνωσαν ότι περνά από ιατρικές εξετάσεις, αναφέρει το BBC.

Τον περασμένο Αύγουστο ο Ναβάλνι είχε καταρρεύσει εν μέσω πτήσεις και οδηγήθηκε για θεραπεία στο νοσοκομείο του Ομσκ, στο οποίο προϊστατο ο Μουρακόφσκι. Στην συνέχεια είχε μεταφερθεί στο Βερολίνο, με ειδικούς να κάνουν λόγο για δηλητηρίασή του από τον νευρογενή παράγοντα Νόβιτσοκ, με το νοσοκομείο του Ομσκ να επιμένει ότι δεν εντόπισε ίχνη του.

Δύο γιατροί του νοσοκομείου, έχασαν την ζωή τους, ο ένας σε ηλικία 55 ετών τον Φεβρουάριο από έμφραγμα και σε ηλικία 63 ετών ο δεύτερος, συνέπεια εγκεφαλικού.

Ο Μουρακόφσκι είχε παραιτηθεί ήδη από τον Νοέμβριο αναλαμβάνοντας καθήκοντα υπουργού υγείας του Ομσκ.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα