ΡΩΣΙΑ

Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν

Οι Ρώσοι αποσυνδέθηκαν από το υπόλοιπο Internet

Oι Ρώσοι ενημέρωσαν πως δοκίμασαν την αποκοπή τους από το παγκόσμιο Internet, για να σωθούν από τις 'επιθέσεις'. Δεν είπαν κάτι σχετικά με τον... έλεγχο όσων κάνουν οι χρήστες της χώρας στο διαδίκτυο.

O νέος διοικητής της CIA, Ουίλιαμ Μπερνς αποκάλυψε στην πρώτη του συνέντευξη πως οι ΗΠΑ επέστρεψαν στη θεωρία ότι η Μόσχα μπορεί να φταίει για το Σύνδρομο της Αβάνας.

Σύνδρομο της Αβάνας: Οι ΗΠΑ επέστρεψαν στη θεωρία ότι μπορεί να φταίει η Μόσχα

Το 'Σύνδρομο της Αβάνας' διαπιστώθηκε για πρώτη φορά το 2016, στην Κούβα, σε διπλωμάτες των ΗΠΑ. Έκτοτε έχει παρατηρηθεί σε Αμερικανούς στρατιωτικούς, διπλωμάτες και αξιωματούχους σε διάφορες χώρες του πλανήτη. Τι είναι και ποια συμπτώματα παρουσιάζουν όσοι το έχουν.

Αγωγός φυσικού αερίου Nord Stream

Nord Stream 2: Έκλεισε η συμφωνία ΗΠΑ-Γερμανίας για τον αγωγό - Αντιδράσεις από Κίεβο και Βαρσοβία

Ουάσινγκτον και Βερολίνο επιβεβαίωσαν την ολοκλήρωση της συμφωνίας τους για τον αγωγό φυσικού αερίου Nord Stream 2. "Η απόφαση δημιουργεί νέες απειλές για την Ουκρανία και την κεντρική Ευρώπη", δηλώνουν Κίεβο και Βαρσοβία.

Ορθόδοξος ναός στη Μόσχα

Ρωσική Εκκλησία: Αμαρτωλοί όσοι δεν εμβολιάζονται

"Κάθε μέρα άνθρωποι εξομολογούνται ότι είχαν αρνηθεί να εμβολιαστούν οι ίδιοι ή οι κοντινοί τους και προκάλεσαν άθελά τους τον θάνατο κάποιου" λέει η ρωσική εκκλησία, εν μέσω εκατοντάδων θανάτων καθημερινά στην Ρωσία.

Η ολλανδική φρεγάτα Evertsen

Ρωσικά μαχητικά παρενόχλησαν ολλανδική φρεγάτα στη Μαύρη Θάλασσα

Σε εικονικές επιθέσεις και παρεμβολές στα συστήματα επικοινωνίας ολλανδικής φρεγάτας που έπλεε στη Μαύρη Θάλασσα, προέβησαν ρωσικά μαχητικά, σύμφωνα με το υπουργείο Άμυνας της Ολλανδίας.

Ρωσικά στρατιωτικά οχήματα ετοιμάζονται να φορτωθούν σε αεροπλάνο για αεροπορικές ασκήσεις

Ρωσία: Η Μόσχα δοκίμασε την ετοιμότητα των αντιαεροπορικών της συστημάτων στην Κριμαία

Την ώρα που οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ πραγματοποιούν στρατιωτικά γυμνάσια στη Μαύρη Θάλασσα, η Ρωσία δοκίμασε την ετοιμότητα των αντιαεροπορικών της συστημάτων στην Κριμαία.

Ρωσία: Καταρρακτώδεις βροχές πλημμύρισαν τους δρόμους της Μόσχας

Ρωσία: Καταρρακτώδεις βροχές πλημμύρισαν τους δρόμους της Μόσχας

Καταρρακτώδεις βροχές και θυελλώδεις άνεμοι σάρωσαν τη Μόσχα, βάζοντας τέλος στο κύμα ζέστης των προηγούμενων ημερών. Αμέτρητες υλικές ζημιές και καταστροφές λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων.