Ρούντι Τζουλιάνι: Μήνυση σε βάρος του για σεξουαλική επίθεση και παρενόχληση

Ρούντι Τζουλιάνι: Μήνυση σε βάρος του για σεξουαλική επίθεση και παρενόχληση
Ρούντι Τζουλιάνι Mary Altaffer, File/AP Photo

Μήνυση σε βάρος του πρώην δικηγόρου του Τραμπ κατέθεσε πρώην υπάλληλός του καταγγέλοντας τον Ρούντι Τζουλιάνι για σεξουαλική επίθεση και παρενόχληση, μη καταβολή μισθών και ανάρμοστη συμπεριφορά.

Πρώην συνεργάτιδα του Ρούντι Τζουλιάνι κατέθεσε μήνυση σε βάρος του κατηγορώντας τον πρώην δήμαρχο της Νέας Υόρκης και πρώην δικηγόρο του Τραμπ, για φερόμενη σεξουαλική επίθεση και παρενόχληση, κλοπή μισθών και ανάρμοστη συμπεριφορά.

Η Νοέλ Ντάνφι (Noelle Dunphy) ανέφερε ότι ξεκίνησε να εργάζεται για τον Τζουλιάνι το 2019 ως διευθύντρια επιχειρηματικής ανάπτυξης και ότι ο ίδιος “άρχισε να την κακομεταχειρίζεται σχεδόν αμέσως αφού άρχισε να εργάζεται για αυτόν”, σύμφωνα με την αγωγή της που κατατέθηκε στη Νέα Υόρκη.

“Έκανε σαφές ότι η ικανοποίηση των σεξουαλικών απαιτήσεών του, που ήρθαν σχεδόν οποτεδήποτε, οπουδήποτε, ήταν απόλυτη απαίτηση της απασχόλησής της και της νομικής εκπροσώπησής του”, ανέφερε η μήνυση.

Σύμφωνα με την Ντάνφι, ο Τζουλιάνι της υποσχέθηκε ετήσιο μισθό 1 εκατομμυρίου δολαρίων, αλλά η προσφορά ήρθε με μία “παγίδα”. Ο Τζουλιάνι βρισκόταν εν μέσω ενός σκληρού διαζυγίου και είπε στη Ντάνφι ότι η αμοιβή της θα έπρεπε να αναβληθεί και η απασχόλησή της κρατήθηκε “μυστική” μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία του διαζυγίου του.

Ισχυρίστηκε μάλιστα ότι η “τρελή” πρώην σύζυγός του και οι δικηγόροι της παρακολουθούσαν τις ταμειακές του ροές και ότι η πρώην σύζυγός του θα “επιτεθεί” και θα “αντεπιτεθεί” σε οποιαδήποτε γυναίκα υπάλληλο που προσλάμβανε ο Τζουλιάνι, ανέφερε η μήνυση.

Μέρος της δουλειάς απαιτούσε από τη Ντάνφι να καταγράφει τις αλληλεπιδράσεις της με τον Τζουλιάνι “ανά πάσα στιγμή, οπουδήποτε, καθώς και τις αλληλεπιδράσεις της Τζουλιάνι με άλλους”, ανέφερε η μήνυση.

“Αλλά εν αγνοία της κας Ντάνφι, ο Τζουλιάνι προφανώς αποφάσισε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ότι θα χρησιμοποιούσε την προσφορά εργασίας και την εκπροσώπησή του ως πρόσχημα για να αναπτύξει μια ανεξάρτητη σεξουαλική σχέση με την κα Ντάνφι. Αργότερα ηχογραφήθηκε να λέει στην κ. Ντάνφι, ‘σε ήθελα από την ημέρα που σου πήρα συνέντευξη‘”, ανέφερε η μήνυση.

Ο Τεντ Γκούντμαν, πολιτικός και επικοινωνιακός σύμβουλος του Τζουλιάνι, δήλωσε στο ABC News σε δήλωσή του ότι ο πρώην δήμαρχος “αρνείται κατηγορηματικά” τους ισχυρισμούς. “Η δημόσια υπηρεσία του δημάρχου Τζουλιάνι μιλάει από μόνη της και θα επιδιώξει όλα τα διαθέσιμα ένδικα μέσα και τις ανταγωγές”, είπε ο Γκούντμαν.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα