Ο Ρούντι Τζουλιάνι ξυρίζεται στο εστιατόριο που τρώει και γίνεται viral

Ο Ρούντι Τζουλιάνι ξυρίζεται στο εστιατόριο που τρώει και γίνεται viral
Ο Ρούντι Τζουλιάνι AP Photo/Jacquelyn Martin

Ο πρώην δήμαρχος της Νέας Υόρκης και δικηγόρος του Τραμπ, Ρούντι Τζουλιάνι, έγινε viral όταν βίντεο τον κατέγραψε να ξυρίζεται ενώ έτρωγε στο εστιατόριο του αεροδρομίου.

Επ’ αυτοφώρω να ξυρίζεται δημόσια ενώ έτρωγε στο εστιατόριο του αεροδρομίου την Κυριακή συνέλαβε η κάμερα τον πρώην δήμαρχο της Νέας Υόρκης, Ρούντι Τζουλιάνι.

Το βίντεο που μέσα σε μόλις ένα 24ωρο έχει καταφέρει να γίνει viral, καθώς έχει μέχρι στιγμής κάτι παραπάνω από 1 εκατ. προβολές και γελοιοποιεί – περαιτέρω- τον πρώην δικηγόρο του Τραμπ, δημιουργώντας εύλογα το ερώτημα σε χρήστες του twitter σχετικά με το αν ο Τζουλιάνι κοιμάται πλέον στο διεθνές αεροδρόμιο Τζον Κένεντι των ΗΠΑ.

Αυτό το περίεργο θέαμα καταγράφηκε αρχικά από τον ταξιδιώτη Νικ Βάις, ο οποίος είδε τον Τζουλιάνι να τρώει στο εστιατόριο γύρω στις 5:30 το απόγευμα. Όπως είπε στη DailyMail, είχε την δυσάρεστη εμπειρία να παρακολουθεί τον Τζουλιάνι να τρώει μια σούπα με αστακό η οποία χυνόταν πάνω του, και αφού έφαγε και ένα μπράουνι, άρχισε να ξυρίζει το πρόσωπό του με ξυράφι μπροστά στην κάμερα του tablet του.

Τη Δευτέρα, ο Αμερικανός κωμικός Μάικλ Ράπαπορτ μοιράστηκε το βίντεο του Βάις μέσω Twitter, και ακολούθησαν μια σειρά από χλευαστικά σχόλια για την κίνηση αυτή του Τζουλιάνι στο διαδίκτυο.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα