Σ. Αραβία: Άνδρας συνελήφθη επειδή έφαγε πρωινό με γυναίκα συνάδελφό του

Σ. Αραβία: Άνδρας συνελήφθη επειδή έφαγε πρωινό με γυναίκα συνάδελφό του
"Σκάνδαλο" σε εργασιακό χώρο... Twitter

Οι αρχές θορυβήθηκαν ακόμη περισσότερο από το γεγονός ότι η γυναίκα, που φέρεται ότι είναι συνάδελφός του, προς το τέλος του βίντεο τον ταΐζει στο στόμα

Ένας άνδρας συνελήφθη στη Σαουδική Αραβία αφού κυκλοφόρησε στους ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης ένα βίντεο που τον δείχνει να προγευματίζει με μια γυναίκα, με την οποία δεν έχει συγγενική σχέση. Το βίντεο χαρακτηρίστηκε “προσβλητικό” από τις σαουδαραβικές αρχές.

Ο άνδρας αυτός παίρνει το πρωινό του συντροφιά με μια γυναίκα καλυμμένη με μια μαύρη αμπάγια και ένα μαύρο νικάμπ που αφήνει να φαίνονται μόνο τα μάτια της.

Οι αρχές θορυβήθηκαν ακόμη περισσότερο από το γεγονός ότι η γυναίκα, που φέρεται ότι είναι συνάδελφός του, προς το τέλος του βίντεο τον ταΐζει στο στόμα.

“Το υπουργείο Εργασίας συνέλαβε έναν μετανάστη στην Τζέντα που εμφανιζόταν σε ένα προσβλητικό βίντεο”, ανέφερε σε ανακοίνωσή του.

Ο εργοδότης και των δύο κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις στις αρχές επειδή παραβίασε τον κανονισμό που απαγορεύει τη συνύπαρξη ανδρών και γυναικών στον ίδιο εργασιακό χώρο. Το βίντεο έχει επικριθεί σφοδρά στο βασίλειο, ιδίως από τους υπερσυντηρητικούς.

Οι εισαγγελικές αρχές από την πλευρά τους κάλεσαν όλους τους κατοίκους “να σεβαστούν τις αξίες και τις παραδόσεις της σαουδαραβικής κοινωνίας”. Ο συλληφθείς είναι Αιγύπτιος και εργαζόταν σε ένα ξενοδοχείο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα