Σαγκάη: Χάος σε πολυκατάστημα – Πελάτες έτρεχαν στις εξόδους όταν ανακοινώθηκε lockdown

Σαγκάη: Χάος σε πολυκατάστημα – Πελάτες έτρεχαν στις εξόδους όταν ανακοινώθηκε lockdown
Twitter/@DonnaWongHK

Το απόλυτο χάος επικράτησε σε γνωστό πολυκατάστημα στη Σαγκάη, όταν εντοπίστηκε πελάτης που είχε στενή επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα και ανακοινώθηκε lockdown στην επιχείρηση. Έτρεχαν πανικόβλητοι στις πόρτες.

Απίστευτες εικόνες καταγράφηκαν σε γνωστό πολυκατάστημα στη Σαγκάη, μόλις ανακοινώθηκε από τις υγειονομικές Αρχές ότι θα πρέπει να υποβληθεί lockdown.

Ειδικότερα, οι περιορισμοί θα λαμβάνονταν καθώς εντός του καταστήματος υπήρχε πελάτης που είχε έρθει σε στενή επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού και το αυστηρό lockdown είναι μέρος της στρατηγικής “μηδενικής covid” που έχει εφαρμοστεί στη χώρα.

Αμέσως μόλις έγινε η ανακοίνωση, πανικόβλητοι οι πελάτες έτρεχαν προς τις εξόδους για να βγουν άμεσα από το κατάστημα. Το προσωπικό της ασφάλειας προσπαθούσε να τους κρατήσει μέσα, ωστόσο δεν τα κατάφεραν, αφού είχε δημιουργηθεί όχλος.

Τις εικόνες αυτές, που κάνουν το γύρο του διαδικτύου σχολίασε και ο αναπληρωτής διευθυντής της Επιτροπής Υγείας της Σαγκάης.

“Το κατάστημα και η πληγείσα περιοχή” θα τεθούν υπό “κλειστό κύκλωμα” επιτήρησης για δύο ημέρες. Οι άνθρωποι που βρέθηκαν μέσα στον χώρο, πρέπει να μείνουν δύο ημέρες σε καραντίνα και πέντε ημέρες υπό υγειονομική επιτήρηση”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Zhao Dandan, σε συνέντευξη Τύπου μια ημέρα μετά το περιστατικό.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα