Σάλος στο ισπανικό Big Brother: Παίκτρια έμαθε ότι βιάστηκε λιπόθυμη όταν της έδειξαν το βίντεο

Σάλος στο ισπανικό Big Brother: Παίκτρια έμαθε ότι βιάστηκε λιπόθυμη όταν της έδειξαν το βίντεο

Η Ισπανίδα παίκτρια του Big Brother φέρεται να έπεσε θύμα βιασμού από συμπαίκτη της και πληροφορήθηκε το γεγονός όταν η παραγωγή την κάλεσε να δει το σχετικό βίντεο.

Σάλο αντιδράσεων έχει προκαλέσει στην Ισπανία η δημοσιοποίηση του βιασμού μιας παίκτριας του Big Brother από συμπαίκτη της, όσο αυτή βρισκόταν μέσα στο παιχνίδι. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ειδεχθής πράξη καταγράφτηκε από τις κάμερες, ενώ η παραγωγή της εκπομπής επενέβη μόνο μέσω μικροφώνου, ζητώντας από τον δράστη να σταματήσει και να αποχωρήσει από το δωμάτιο.

Το περιστατικό σημειώθηκε πριν από δύο χρόνια, τον Νοέμβριο του 2017. Όπως αναφέρει ο Independent, η Καρλότα Πράντο, που λάμβανε μέρος στο ισπανικό ριάλιτι, ήπιε ένα βράδυ πολύ και λιποθύμησε. Ένας συμπαίκτης της, με τον οποίο φλέρταρε στο παιχνίδι, ο Χοσέ Μαρία Λόπεζ, τη μετέφερε στο κρεβάτι της. Η Πράντο δεν είχε ιδέα τι συνέβη από κει και μετά, έως ότου, την επόμενη μέρα, η παραγωγή τη φώναξε στο δωμάτιο επικοινωνίας, στο οποίο οι παίκτες μιλάνε με τη «φωνή» του Μεγάλου Αδελφού, προκειμένου να της δείξει ένα βίντεο.

Την ώρα που παρακολουθεί την οθόνη, η Καρλότα αρχίζει να κλαίει και να παρακαλά να σταματήσουν την προβολή του υλικού. Όπως αποκαλύφτηκε, στο βίντεο που της έδειξαν, ο Λόπεζ εμφανίζεται να κάνει σεξ μαζί της όσο εκείνη ήταν λιπόθυμη. Εκείνη μάλιστα ακούγεται πριν χάσει τις αισθήσεις της να λέει «όχι, όχι, δεν μπορώ.»

Caption / Twitter / El Confidencial

 

Εκείνο που προκαλεί περαιτέρω οργή είναι ότι ο Λόπεζ φέρεται να τη βίασε για αρκετά λεπτά πριν η παραγωγή παρέμβει και τον σταματήσει από τα μεγάφωνα. Την επόμενη μέρα ο Λόπεζ απομακρύνθηκε από το σπίτι και η Πράντο κλήθηκε να πάει στο δωμάτιο του Big Brother, όπου και έμαθε τι της είχε συμβεί.

Κανένα από τα δύο βίντεο δεν έπαιξε στην τηλεόραση, αλλά το δεύτερο, εκείνο με την αντίδραση της κοπέλας, έπεσε στα χέρια της ισπανικής εφημερίδας El Confidencial, που το δημοσίευσε.

Η Endemol, η εταιρεία παραγωγής του ισπανικού ριάλιτι, σε ανακοίνωσή της, ανέφερε ότι η απόφαση να δείξουν το επίμαχο βίντεο στη δεσποινίδα Πράντο, χωρίς την παρουσία ψυχολόγου ή άλλου προσώπου ήταν λάθος. Τόνισε ότι κατήγγειλε το βιασμό στην αστυνομία, προσκομίζοντας το βίντεο ως αποδεικτικό στοιχείο ενώ, και ότι έδιωξαν από το σόου τον Λόπες αμέσως μετά το περιστατικό.

Η άτυχη κοπέλα έμεινε αρκετές μέρες σε ξενοδοχείο μέχρι να επιστρέψει στο παιχνίδι. Η υπόθεση πλέον ακολουθεί τη νομική οδό καθώς η Πράντο κατέθεσε μήνυση ενώ ο Λόπες αρνήθηκε τις κατηγορίες και λέει ότι πέρασε τη νύχτα φροντίζοντας την Πράντο επειδή κατάλαβε ότι εκείνη ήταν μεθυσμένη. Δικαστής ανέφερε ότι υπάρχουν αρκετά στοιχεία ώστε να πάει ο πρώην, πλέον, παίκτης σε δίκη.

Στο βίντεο της El Confidencial πάντως, φαίνεται ξεκάθαρα η κοπέλα να παρακαλάει να σταματήσει η προβολή του βίντεο με τη σκηνή της κακοποίησης και να της ανοίξουν την πόρτα για να φύγει, κάτι που δεν έγινε πριν ολοκληρωθεί η προβολή του.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα