Σε σούπερ μάρκετ της Φινλανδίας ανοίγεις τις πόρτες με τον αγκώνα

Πρωτοποριακή λαβή σε σούπερ μάρκετ στην Φινλανδία
Πρωτοποριακή λαβή σε σούπερ μάρκετ στην Φινλανδία TWITTER

Ένα σούπερ μάρκετ στη Φινλανδία παρουσίασε νέες χειρολαβές στις πόρτες των ψυγείων του, όπου δεν χρειάζεται να ακουμπήσει κανείς με τα χέρια του.

Ο κορονοϊός έχει φέρει αλλαγές στις συνήθειες μας και στον τρόπο που φερόμαστε στην καθημερινότητα μας. Πλέον η υγιεινή είναι το πρώτο πράγμα που σκεφτόμαστε πριν κάνουμε οτιδήποτε.

Φυσικά η αγορά και αυτή με τη σειρά της καλείται να προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες, οι οποίες θα μας επηρεάσουν για ένα μεγάλο διάστημα. Έτσι, ένα σούπερ μάρκετ στην Φινλανδία αποφάσισε να πρωτοπορήσει.

ADVERTISING

Συγκεκριμένα, παρουσίασε νέες λαβές στις πόρτες των ψυγείων του, όπου ο πελάτης δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσει τα χέρια του για να τις ανοίξει, καθώς μπορεί να το κάνει απλώς με τον αγκώνα του.

Κάπως έτσι το εν λόγω σούπερ μάρκετ στοχεύει να περιορίσει τις επαφές με τα χέρια, άρα και τη διάδοση των μικροβίων, όπως και του κορονοϊού. Βέβαια, οι συνήθειες δεν κόβονται εύκολα, κάτι που φαίνεται και στο βίντεο, όταν μία γυναίκα ανοίγει μεν την πόρτα με τον αγκώνα της, αλλά την κλείνει με το χέρι.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κορονοϊός, Covid-19
SHARE:

24Media Network