Σεισμός στην Τουρκία: Σάλος με τον Ιμάμογλου – Πήγε για σκι κοντά στις σεισμόπληκτες περιοχές

Σεισμός στην Τουρκία: Σάλος με τον Ιμάμογλου – Πήγε για σκι κοντά στις σεισμόπληκτες περιοχές
Twitter / @imamoglu_int

Πρόκειται για το δεύτερο "φάουλ" του Εκρέμ Ιμάμογλου, ο οποίος το περασμένο καλοκαίρι με τις πλημμύρες στην Κωνσταντινούπολη, δεν είχε διακόψει τις διακοπές του στην Αλικαρνασσό.

Σφοδρές αντιδράσεις έχει προκαλέσει στην Τουρκία ο δήμαρχος Κωνσταντινούπολης Εκρέμ Ιμάμογλου, ο οποίος ανήρτησε μια σειρά από φωτογραφίες στον λογαριασμό του στο Twitter που θεωρήθηκαν από πολλούς ιδιαίτερα προκλητικές.

Ειδικότερα, ο κ. Ιμάμογλου ανέβασε φωτογραφίες του ίδιου και της οικογένειάς του να περνούν ξέγνοιαστες στιγμές κάνοντας σκι στην Ερζερούμ καλώντας μάλιστα όλους να επισκεφτούν το μέρος «και να απολαύσουν αυτή την ομορφιά».

Σημειώνεται ότι μετέβη για σκι λίγες ώρες μετά την επίσκεψή του στην Ελαζίγ, η οποία πριν λίγες ημέρες «σφυροκοπήθηκε» από τον φονικό σεισμό των 6,8 Ρίχτερ.

Υπενθυμίζεται ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Ιμάμογλου προβαίνει σε τέτοιο ατόπημα: Το περασμένο καλοκαίρι που η Κωνσταντινούπολη πλήττονταν από τις πλημμύρες, εκείνος δεν είχε διακόψει τις διακοπές του στην Αλικαρνασσό και επέστρεψε μόνο όταν άρχισε να προκαλείται σάλος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα