Σερβία: Επίθεση με τόξο μπροστά από την πρεσβεία του Ισραήλ

Διαβάζεται σε 1'
Αστυνομία στη Σερβία (φωτογραφία αρχείου)
Αστυνομία στη Σερβία (φωτογραφία αρχείου) ISTOCK

Άγνωστος εκτόξευσε βέλος κατά αστυνομικού έξω από την πρεσβεία του Ισραήλ στο Βελιγράδι και τον πέτυχε στον τράχηλο. Νεκρός από πυροβολισμό ο δράστης.

Επίθεση με τόξο δέχθηκε αστυνομικός μπροστά από την πρεσβεία του Ισραήλ στο Βελιγράδι. Το βέλος πέτυχε το αστυνομικό στον τράχηλο, ωστόσο, κατάφερε να αμυνθεί, πυροβολώντας τον δράστη ο οποίος τραυματίστηκε θανάσιμα.

Όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Εσωτερικών Ίβιτσα Ντάτσιτς η ταυτότητα του δράστη παραμένει άγνωστη και εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα για τα κίνητρα της επίθεσης.

«Σήμερα γύρω στις 11 η ώρα άτομο αγνώστου ταυτότητας, εκτόξευσε βέλος κατά αστυνομικού ο οποίος εκτελούσε υπηρεσία φύλαξης της πρεσβείας του Ισραήλ και τον πέτυχε στον τράχηλο. Ο αστυνομικός Μ. J. (1990) χρησιμοποίησε, σε αυτοάμυνα, το υπηρεσιακό του όπλο και πυροβόλησε τον επιτιθέμενο, ο οποίος κατέληξε συνεπεία των τραυμάτων», δήλωσε ο Ίβιτσα Ντάτσιτς.

Ο αστυνομικός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου θα υποβληθεί σε επέμβαση αφαίρεσης του βέλους από τον τράχηλο, σύμφωνα με το Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα