Συγκλονίζει βίντεο με τον άλλοτε ΝΒΑερ Ντελόντε Γουέστ να είναι άστεγος και να ξυλοκοπείται

Συγκλονίζει βίντεο με τον άλλοτε ΝΒΑερ Ντελόντε Γουέστ να είναι άστεγος και να ξυλοκοπείται
Ντελόντε Γουέστ Twitter @Maybe: Damani

Δύο βίντεο που κυκλοφορούν στις ΗΠΑ και δείχνουν τον άλλοτε ΝΒΑερ, Ντελόντε Γουέστ, να είναι άστεγος και να ξυλοκοπείται στη μέση του δρόμου κάνουν τον γύρο του κόσμου, συγκλονίζοντας το κοινό.

Σοκ. Αυτή είναι η μόνη λέξη με την οποία μπορεί να περιγράψει κάποιος τα συναισθήματα που ακολουθούν όταν παρακολούθησε δύο VIDEO που κυκλοφορούν στις ΗΠΑ τις τελευταίες ώρες και έχουν κάνει τον γύρο του κόσμου, δείχνοντας στο ένα τον άλλοτε ΝΒΑερ, Ντελόντε Γουέστ, να είναι άστεγος και να ξυλοκοπείται στη μέση του δρόμου και στο άλλο να μιλάει βρίζοντας συνέχεια, χωρίς να είναι σαφές τι λέει.

Σύμφωνα με το Sport24, ο Γουέστ ήταν κάποτε ένας πολλά υποσχόμενος γκαρντ, ο οποίος αγωνίστηκε στο ΝΒΑ από το 2004 έως το 2012 με αριθμούς καριέρας 9.7 πόντους, 2.9 ριμπάουντ, 3.6 ασίστ και 1.1 κλεψίματα μέσο όρο σε 27 λεπτά συμμετοχής, βγάζοντας στην πορεία της καριέρας του κάτι παραπάνω από 16 εκατ. ευρώ. Οι δαίμονές του όμως δεν τον άφησαν να χαρεί την ζωή του.

Ο Γουέστ είχε προβληματική συμπεριφορά, με αποτέλεσμα οι ομάδες του ΝΒΑ να τον εγκαταλείψουν, θεωρώντας τον προβληματικό. Μέχρι που ήρθαν τα νέα που εξήγησαν πολλά: Ο Γουέστ πάσχει από διπολική διαταραχή. Όντας στο ΝΒΑ σε μία εποχή που οποιοδήποτε σοβαρό πρόβλημα ήταν ταμπού – κάτι που τώρα δείχνει να αλλάζει με αρκετούς ΝΒΑερς να παραδέχονται ότι πάσχουν από κατάθλιψη – οι ομάδες απλώς σταμάτησαν να ασχολούνται μαζί του, με τον Γουέστ να φεύγει από τον δρόμο του και να έχει καταλήξει πλέον τώρα στα 36 του χρόνια (θα κλείσει τα 37 του χρόνια στις 26 Ιουλίου) να είναι άστεγος.

Δείτε τα δύο VIDEO που έχουν κυκλοφορήσει για τον Γουέστ: ΠΡΟΣΟΧΗ: ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα