Σρι Λάνκα: Σκοτώθηκαν ο πατέρας και δύο αδελφοί του εγκέφαλου πίσω από τις βομβιστικές επιθέσεις

Γυναίκες στη Σρι Λάνκα την Κυριακή
Γυναίκες στη Σρι Λάνκα την Κυριακή AP

Οι αρχές της Σρι Λάνκα κατάφεραν αποφασιστικό χτύπημα στην ηγεσία της πολύνεκρης επίθεσης που έλαβε την Κυριακή του Πάσχα των καθολικών.

Ο πατέρας και δύο αδελφοί του υπόπτου ως εγκεφάλου των βομβιστικών επιθέσεων της ημέρας του Πάσχα των καθολικών στη Σρι Λάνκα σκοτώθηκαν όταν οι δυνάμεις ασφαλείας επέδραμαν στο κρησφύγετό τους πριν από δύο ημέρες, δήλωσαν την Κυριακή στο Ρόιτερ αστυνομικές πηγές και ένας συγγενής των καμικάζι βομβιστών.

Οι Ζαϊνί Χάσιμ, Ριλουάν Χάσιμ και ο πατέρας τους Μοχάμεντ Χάσιμ, οι οποίοι εικονίζονται σ' ένα βίντεο που κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να καλούν σε ολοκληρωτικό πόλεμο εναντίον των «απίστων», ήταν μεταξύ των 15 που σκοτώθηκαν σε σφοδρή μάχη με πυροβόλα όπλα που διεξήχθη την Παρασκευή, στην ανατολική ακτή, έγινε γνωστό από τέσσερις αστυνομικές πηγές.

ADVERTISING

Ο Νιγιάζ Σαρίφ, ο κουνιάδος του Ζαχράν Χάσιμ, του υπόπτου ως επικεφαλής αυτών που οργάνωσαν το κύμα των βομβιστικών επιθέσεων της Κυριακής του Πάσχα των καθολικών οι οποίες στοίχισαν τη ζωή σε περισσότερους από 250 ανθρώπους σε εκκλησίες και ξενοδοχεία σ' όλη τη Σρι Λάνκα, δήλωσε στο Ρόιτερ πως το βίντεο εικονίζει τους δύο αδελφούς και τον πατέρα του Ζαχράν Χάσιμ.

Πηγή: 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Σρι Λάνκα
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Σρι Λάνκα: Αγρύπνια για τα θύματα του μακελειού - Το Ισλαμικό Κράτος πίσω από την επίθεση στο Καλμουνάι

SHARE:

24Media Network