Φοιτήτρια 19 ετών έπεσε από το αεροπλάνο κάνοντας διακοπές στην Μαδαγασκάρη

Φοιτήτρια 19 ετών έπεσε από το αεροπλάνο κάνοντας διακοπές στην Μαδαγασκάρη

Ασύλληπτη τραγωδία με "πρωταγωνίστρια" νεαρή φοιτήτρια του Κέμπριτζ που βρισκόταν σε εκπαιδευτική εκδρομή. Η σορός της δεν έχει ακόμη εντοπιστεί, πράγμα που σύμφωνα με τις αρχές ενδέχεται να μην συμβεί ποτέ.

Άσχημο παιχνίδι επιφύλασσε η μοίρα για τη 19χρονη φοιτήτρια Φυσικών Επιστημών στο Κέμπριτζ, Alana Cutland, η οποία έχασε τη ζωή της πέφτοντας από αεροπλάνο κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής εκδρομής στην Μαδαγασκάρη.

Η άτυχη κοπέλα έπεσε από αεροσκάφος τύπου Τσέσνα, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, δέκα λεπτά μετά την απογείωση.

Το μεγαλύτερο αίνιγμα ωστόσο για τις τοπικές αρχές, που θεωρούν βέβαιο ότι η νεαρή γυναίκα είναι νεκρή, είναι το τι απέγινε η σορός της που δεν έχει ακόμη εντοπιστεί. Εκτιμούν δε ότι αυτό είναι μάλλον απίθανο να συμβεί, καθότι το σημείο στο οποίο σημειώθηκε το δυστύχημα είναι μία περιοχή στην οποία ζουν πολλά είδη άγριων σαρκοφάγων ζώων.

Η Daily Mail επικαλείται πηγή σύμφωνα με την οποία η 19χρονη άνοιξε μόνη της την πόρτα του αεροσκάφους και πήδηξε μπροστά στα έντρομα μάτια του πιλότου και ενός ακόμη επιβάτη. Η ίδια πηγή υποστηρίζει ακόμη ότι τις μέρες που η φοιτήτρια βρισκόταν στην Μαδαγασκάρη είχε ιδιαίτερα έντονες και τεταμένες συζητήσεις στο τηλέφωνο με την οικογένειά της.

Η οικογένεια από την πλευρά της εξέδωσε μία ανακοίνωση στην οποία εκφράζει την συντριβή της για το συμβάν.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα