Σοκ στη Βουλγαρία: Εν ψυχρώ φόνος μέσα σε σχολείο

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Φωτογραφία αρχείου OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Φόνος σε σχολείο αναστάτωσε την κοινωνία στη Στάρα Ζαγόρα στη Βουλγαρία

Αναστάτωση προκάλεσε στο αθλητικό σχολείο "Τοντόρ Κάμπλεσκοφ" της πόλης Στάρα Ζαγόρα, στη Βουλγαρία, η δολοφονία του 56χρονου ξυλουργού του σχολείου, το άψυχο κορμί του οποίου εντόπισαν αστυνομικοί μπροστά από το εργαστήριό του.

Ο άνδρας πυροβολήθηκε στο κεφάλι και πέθανε ακαριαία, σήμερα το πρωί, στη διάρκεια πυροβολισμών που σημειώθηκαν μεταξύ 8 και 9 η ώρα, δήλωσαν μάρτυρες που ειδοποίησαν την αστυνομία, όταν άκουσαν τους πυροβολισμούς.

Μία από τις σφαίρες πέτυχε στο κεφάλι τον άνδρα, με συνέπεια να πεθάνει ακαριαία, δήλωσαν πηγές της αστυνομίας στα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Ο διευθυντής του σχολείου Ντίμο Νεντέλτσεφ δήλωσε ότι ο Κόλεφ ήταν φιλήσυχος και καλός εργάτης, έκανε σωστά τη δουλειά του και στη διάρκεια της 25χρονης προϋπηρεσίας του στο σχολείο δεν είχε κανένα πρόβλημα ούτε με τους δασκάλους, ούτε με τους μαθητές.

Η αστυνομία της Στάρα Ζαγόρα έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του 30χρονου ύποπτου δράστη Στόγιαν Στογιάνοφ, ο οποίος περιγράφεται ως άτομο με βαρύ πονικό μητρώο, ένοπλο και επικίνδυνο, στην ανακοίνωση της αστυνομίας.

Η διοίκηση του σχολείου έχει καλέσει ψυχολόγους για να προσφέρουν ειδική βοήθεια στους μαθητές που αναστατώθηκαν από τη δολοφονία όπως και όλη η πόλη, επεσήμανε ο διευθυντής του σχολείου.

SHARE:

24Media Network