Σοκ στην Ινδία: CEO έπεσε από αιωρούμενο κλουβί σε πάρτι της εταιρείας του και σκοτώθηκε

Διαβάζεται σε 1'
Σοκ στην Ινδία: CEO έπεσε από αιωρούμενο κλουβί σε πάρτι της εταιρείας του και σκοτώθηκε

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 56χρονος CEO στην Ινδία ο οποίος σκοτώθηκε πέφτοντας από αιωρούμενο κλουβί σε πάρτι της εταιρείας του. Σοκαριστικό βίντεο.

Το γύρο του διαδικτύου κάνει το σοκαριστικό βίντεο που αποτυπώνει το θάνατο που βρήκε ένας διευθύνων σύμβουλος (CEO) εταιρείας τεχνολογίας στην Ινδία, πέφτοντας από ένα αιωρούμενο κλουβί σε πάρτι της εταιρείας.

Η εν λόγω εταιρεία, την οποία και ίδρυσε ο Sanjay Shah, διοργάνωσε πάρτι για το “ασημένιο ιωβηλαίο” της (την παρουσία 25 χρόνων) στην Ασία, στην πόλη Χαϊντεραμπάντ της Ινδίας.

Μέρος του σόου ήταν η κάθοδος του 56χρονου CEO και του προέδρου της εταιρείας Vishwanath, Raju Datla, με κλουβί από την οροφή ενός κτιρίου.

Όπως φαίνεται ωστόσο, καθώς το κλουβί αιωρούνταν, άρχισε να ταλαντεύεται και η αλυσίδα από τη μία πλευρά που το στήριζε έσπασε, με αποτέλεσμα οι δύο άνδρες να βρεθούν στο κενό, πέφτοντας από ύψος 5 μέτρων.

Ο 56χρονος CEO σκοτώθηκε ακαριαία, ενώ ο πρόεδρος της εταιρείας νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Οι πρώτες εκτιμήσεις των ινδικών Αρχών κάνουν λόγο για ελαττωματική κατασκευή, ενώ εντονότατες ήταν οι επικρίσεις σε βάρος της εταιρείας, καθώς δεν υπήρχε πρόβλεψη για ασθενοφόρο στο σημείο, εφόσον ήταν προγραμματισμένο αυτό το act.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα