Σοκ στο Χόλιγουντ: Νεκρός 20χρονος ηθοποιός της Disney

Σοκ στο Χόλιγουντ: Νεκρός 20χρονος ηθοποιός της Disney
Κάμερον Μπόις Willy Sanjuan/Invision/AP

Είχε κάνει το ντεμπούτο του στην ταινία "Mirrors", αλλά έγινε ακόμη πιο γνωστός μέσα από τις σειρές "Descendants" και "Jessie". Ο 20χρονος αστέρας πέθανε στον ύπνο του.

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 20 ετών ο 20χρονος αστέρας της Disney, Cameron Boyce.

Είχε κάνει το ντεμπούτο του στην ταινία “Mirrors”, αλλά έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στη σειρά “Descendants” της Disney και την τηλεοπτική εκπομπή “Jessie”.

Ο Cameron πέθανε στον ύπνο του, λόγω μιας επιπλοκής που ήταν αποτέλεσμα μιας χρόνιας πάθησης που είχε, ενώ τη δυσάρεστη είδηση του θανάτου του επιβεβαίωσε η οικογένειά του.

“Με βαριά καρδιά αναφέρουμε ότι σήμερα το πρωί χάσαμε τον Cameron. Πέθανε στον ύπνο του λόγω μιας κρίσης που ήταν αποτέλεσμα μιας συνεχιζόμενης ιατρικής πάθησης για την οποία ακολουθούσε θεραπεία. Ο κόσμος έχει χάσει, χωρίς αμφιβολία, ένα από τα φωτεινότερα αστέρια του, αλλά το πνεύμα του θα ζει μέσα από την καλοσύνη και τη συμπόνια όλων όσων τον γνώριζαν και τον αγαπούσαν. Είμαστε απόλυτα λυπημένοι και ζητάμε τον σεβασμό της ιδιωτικότητάς μας κατά τη διάρκεια αυτής της εξαιρετικά δύσκολης περιόδου, καθώς θρηνούμε την απώλεια του πολύτιμου γιου και αδελφού μας”, δήλωσε ένας εκπρόσωπος της οικογένειάς του.

Σε μεγάλη θλίψη βυθίστηκαν και οι συνεργάτες του στο Disney Channel, οι οποίοι μίλησαν με εξαιρετικά λόγια για εκείνον και τον αποχαιρέτησαν μέσω μίας συγκινητικής ανακοίνωσης.

“Από νεαρή ηλικία ο Cameron Boyce ονειρευόταν να μοιράζεται τα εκπληκτικά καλλιτεχνικά του ταλέντα με τον κόσμο. Είχε μια έντονη επιθυμία να κάνει τη διαφορά στη ζωή των ανθρώπων μέσα από το ανθρωπιστικό έργο του. Ήταν ένας εξαιρετικά ταλαντούχος καλλιτέχνης, ένας αξιοθαύμαστος και προσεγμένος άνθρωπος και, πάνω απ ‘όλα, ήταν ένας υπέροχος και αφοσιωμένος γιος, αδελφός, εγγονός και φίλος. Τα βαθύτατα συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του, στους συμμαθητές του και στους συναδέλφους του”, δήλωσε εκπρόσωπος του καναλιού της Disney.

Ο Cameron Boyce είχε αναρτήσει μια ασπρόμαυρη φωτογραφία του ίδιου στο Instagram μία ημέρα πριν πεθάνει.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα