Σοκαριστικό τροχαίο στις ΗΠΑ: Όχημα παραβίασε φανάρι και εμβόλισε αυτοκίνητο – Βίντεο

Σοκαριστικό τροχαίο στις ΗΠΑ: Όχημα παραβίασε φανάρι και εμβόλισε αυτοκίνητο – Βίντεο
Τροχαίο στις ΗΠΑ - Βίντεο Caption/Youtube

Σοβαρό τροχαίο δυστύχημα με θύματα πέντε νεαρές γυναίκες σημειώθηκε στη Μινεάπολη των ΗΠΑ. Ο 27χρονος οδηγός πέρασε το κόκκινο φανάρι και διαπιστώθηκε πως έτρεχε με πολύ αυξημένη ταχύτητα.

Σοκ έχει προκαλέσει το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στις ΗΠΑ, τη Δευτέρα (19/6), όταν όχημα που παραβίασε το κόκκινο φανάρι και με ταχύτητα ανώτατη του ορίου εμβόλισε δεύτερο όχημα, σκοτώνοντας επιτόπου και τους πέντε επιβαίνοντες σε αυτό.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει και η New York Post, το περιστατικό σημειώθηκε στη Μινεάπολη των ΗΠΑ και το άμεσα εμπλεκόμενο όχημα, που παραβίασε των κώδικα οδικής συμπεριφοράς, ήταν ένα SUV.

Βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα δείχνει ακριβώς τη στιγμή της μοιραίας σύγκρουσης.

Δείτε εδώ

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, οι πέντε επιβαίνοντες του δεύτερου αυτοκινήτου που έχασαν ακαριαία τη ζωή τους από τη σύγκρουση, ήταν πέντε γυναίκες ηλικίας 17-20 ετών, οι οποίες επέστρεφαν στο σπίτι τους από ένα εμπορικό κέντρο, στο οποίο είχαν πάει για ψώνια, εν όψει του γάμου μιας φίλης τους.

Ο οδηγός, τον οποίο οι πηγές αναγνώρισαν στην Star Tribune ως τον 27χρονο Derrick John Thompson φέρεται να είχε ξεπεράσει κατά 64 χλμ./ώρα το όριο ταχύτητας στον Interstate 35W, στον δρόμο, δηλαδή, όπου συνέβη το δυστύχημα.

Ο 27χρονος, ο οποίος φέρεται να είναι γιος πολιτικού, προσπάθησε να διαφύγει πεζός αλλά συνελήφθη από τις Αρχές λίγο αργότερα. Όπως αποκαλύφθηκε, μέχρι τον Μάρτιο δεν είχε δίπλωμα κυκλοφορίας, καθώς του είχε αφαιρεθεί ύστερα από προηγούμενες παραβιάσεις.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα