Σοκαριστικό βίντεο: Μητέρα χτυπά με μανία το παιδί της επειδή δεν βρήκε χρήματα στον λογαριασμό

Σοκαριστικό βίντεο: Μητέρα χτυπά με μανία το παιδί της επειδή δεν βρήκε χρήματα στον λογαριασμό

Μια Ρωσίδα καταγράφηκε από το κλειστό σύστημα παρακολούθησης ενός καταστήματος να κακοποιεί βάναυσα το ίδιο της το παιδί, επειδή δεν βρήκε χρήματα στον λογαριασμό της (Vid)

Βάναυση ήταν η κακοποίηση ενός 6χρονού αγοριού από την ίδια του τη μητέρα, που εκνευρίστηκε επειδή δεν βρήκε στον τραπεζικό της λογαριασμό χρήματα.

Την κακοποίηση κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας ενός καταστήματος, στο οποίο είχαν πάει για να κάνουν τα ψώνια τους.

Το σοκαριστικό βίντεο δείχνει αρχικά τη μητέρα να χτυπά και να ρίχνει κάτω το παιδάκι και στη συνέχει να το χτυπά, με τους υπόλοιπους πελάτες να παρακολουθούν με αμηχανία το περιστατικό. Ωστόσο, η οργή της 35χρονης Zhanna Voytishek, δεν σταμάτησε εκεί καθώς βγαίνοντας από το κατάστημα αρπάζει το παιδί και, κυριολεκτικά, το εκσφενδονίζει, με τους παρευρισκόμενους να αποφασίζουν τότε να επέμβουν. 

Tα Ρωσικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι η μητέρα πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα και παρακολουθείται από γιατρούς, ενώ τα χρήματα που περίμενε στον λογαριασμό της ήταν από το επίδομα τέκνων, που είχε καθυστερήσει να περάσει.

Παράλληλα, η πρόνοια που είδε το βίντεο με την κακοποίηση του παιδιού αποφάσισε να μην πάρει την επιμέλειά του. Μάλιστα, εκπρόσωπος δήλωσε πως "το παιδί αποτελεί μέλος μια ολοκληρωμένης οικογένειας και παρόλο που η μητέρα αντιμετωπίζει προβλήματα έχει έναν πατέρα που τον φροντίζει".

Το ερώτημα είναι τι γίνεται όταν ο πατέρας δεν βρίσκεται εκεί;

(Πηγή: Dailymail)

SHARE:

24Media Network