Σουλτς: 'Θα πολεμήσω την ανισότητα'

Σουλτς: 'Θα πολεμήσω την ανισότητα'

Ο Μάρτιν Σουλτς υποψήφιος των σοσιαλδημοκρατών για την καγκελαρία δήλωσε σε κομματική εκδήλωση ότι θα πολεμήσει την ανισότητα. Τι ζήτησε για το μεταναστευτικό και πως χαρακτήρισε τα σχόλια Τραμπ

Ο πρώην πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς, που ορίστηκε υποψήφιος του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος για την καγκελαρία, όπως μετέδωσε νωρίτερα το πρακτορείο Ρόιτερς επικαλούμενο πηγές που γνωρίζουν για τη σχετική απόφαση της ηγεσίας του κόμματος, δήλωσε σήμερα ότι θα αγωνιστεί για μεγαλύτερη ισότητα και για την υπέρβαση "των βαθιών διαιρέσεων" στη Γερμανία.

Ο Σουλτς δήλωσε ενώπιον ενός πλήθους άνω των 1.000 ανθρώπων στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στο Βερολίνο πως θα αγωνιστεί για δικαιότερους φορολογικούς κανόνες και για να διασφαλίσει ότι οι κάτοικοι στις αγροτικές περιοχές θα απολαμβάνουν τα ίδια οφέλη όπως και στις μεγάλες πόλεις.

Κάλεσε επίσης για μεγαλύτερη αλληλεγγύη στην Ευρώπη στο ζήτημα της μετανάστευσης και χαρακτήρισε τις ενέργειες του Ούγγρου πρωθυπουργού Βίκτορ Ορμπάν "ύβρη" στην ευρωπαϊκή ενότητα.

Τέλος, ο Σουλτς επέκρινε έντονα τις ενέργειες και τα σχόλια του προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, για θέματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων χαρακτηρίζοντάς τες "απαράδεκτες".

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Γερμανία, Μεταναστευτικό
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Σουλτς: H Γερμανία πρέπει να κρατήσει την Ευρώπη ενωμένη

Γερμανικός Τύπος: Μπορεί ο Σουλτς να εκθρονίσει τη Μέρκελ στις βουλευτικές εκλογές;

SHARE:

24Media Network