Σρι Λάνκα: Δύο αδέρφια από τη Βρετανία επέζησαν από την πρώτη έκρηξη και σκοτώθηκαν στη δεύτερη

Σρι Λάνκα: Δύο αδέρφια από τη Βρετανία επέζησαν από την πρώτη έκρηξη και σκοτώθηκαν στη δεύτερη

Τα δύο αδέρφια είναι ανάμεσα στους 310 νεκρούς των βομβιστικών επιθέσεων την Κυριακή του Πάσχα των Καθολικών. Είχαν πάει με την οικογένειά τους στη Σρι Λάνκα για τις διακοπές του Πάσχα.

Συγκλονίζουν οι ιστορίες των θυμάτων της Σρι Λάνκα, μετά το μπαράζ βομβιστικών επιθέσεων ανήμερα του Πάσχα των Καθολικών. Ανάμεσα στα θύματα των αδίστακτων τρομοκρατών είναι και δύο αδέρφια από το Ηνωμένο Βασίλειο.

Ο 19χρονος Daniel Linsey και η 15χρονη αδερφή του Amelie, έτρωγαν πρωινό μαζί με τον πατέρα τους, Matthew, στο ξενοδοχείο Shangri-La στο Κολόμπο και κατάφεραν να σωθούν από την πρώτη έκρηξη, αλλά λίγα λεπτά αργότερα -κατά την προσπάθεια διαφυγής τους- βρήκαν τραγικό θάνατο όταν ο δεύτερος βομβιστής πυροδότησε τα εκρηκτικά.

Τα δύο αδέρφια είναι ανάμεσα στους 310 νεκρούς των βομβιστικών επιθέσεων την Κυριακή του Πάσχα των Καθολικών.

Συντετριμμένος ο πατέρας των δύο παιδιών επέστρεψε στο Λονδίνο μαζί με τη σύζυγό του και τους άλλους δύο γιους του ηλικίας 12 και 21 ετών. Η οικογένεια είχε πάει στη Σρι Λάνκα για τις διακοπές του Πάσχα.

Ο 21χρονος γιος της οικογένειας που επέζησε των επιθέσεων μιλώντας στην Daily Mail είπε: «Ήμασταν έτοιμοι να επιστρέψουμε στην πατρίδα και είχαμε κατέβει στην τραπεζαρία του ξενοδοχείου για πρωινό όταν έσκασε η πρώτη βόμβα. Δεν προλάβαμε να ξεφύγουμε και έσκασε η δεύτερη βόμβα. Τα δύο μου αδέρφια ήταν διαρκώς αναίσθητα, τα πήγαμε στο νοσοκομείο αλλά δεν τα κατάφεραν. Ο πατέρας μου είναι σε κατάσταση σοκ, προσπαθεί να φανεί δυνατός για τον μικρό μου αδερφό και την μητέρα μου».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα