Σταρ ταινίας τρόμου συνελήφθη για φόνο μία μέρα μετά το τέλος των γυρισμάτων

Σταρ ταινίας τρόμου συνελήφθη για φόνο μία μέρα μετά το τέλος των γυρισμάτων
Η Aisling Tucker Moore-Reed σε σκηνή από την ταινία youtube

Η Aisling Tucker Moore-Reed ήταν ελεύθερη με εγγύηση το 2016 με κατηγορία για ανθρωποκτονία, όταν κέρδισε τον ρόλο της στην ταινία, στην οποία είχε ουκ ολίγες σκηνές με φόνους.

Για τη δολοφονία ενός ανθρώπου κατηγορείται η 30χρονη ηθοποιός Aisling Tucker Moore-Reed, η οποία πρωταγωνιστεί σε μια ταινία τρόμου που πρόκειται να βγει τους επόμενους μήνες στους κινηματογράφους. Να σημειωθεί ότι η πρώην δημοσιογράφος είχε αρκετές σκηνές με δολοφονίες στην ταινία, με την εταιρία παραγωγής να μαθαίνει το τρομακτικό παρελθόν της μία μέρα μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων.

Σύμφωνα με την Mail Tribune, η 30χρονη πρωταγωνιστεί με το ψευδώνυμο Wyn Reed στην ταινία “From the Dark”. Βαρύνεται με κατηγορίες για την δολοφονία θείου της στο Όρεγκον το 2016, με την ίδια να υποστηρίζει ότι επρόκειτο για αυτοάμυνα. Πήρε μέρος στις οντισιόν για την ταινία και της ανατέθηκε ο ρόλος τον Μάρτιο του 2018, όταν ήταν εκτός φυλακής με εγγύηση.

Η Aisling Tucker Moore-Reed μετά την σύλληψή της Jackson County Sheriff's Office

“Δυστυχώς, είμαστε μια εταιρία παραγωγής με μικρό μπάτζετ και δεν κάναμε έλεγχο των προσλήψεων. Πήραμε το μάθημά μας”, ανέφεραν οι παραγωγοί. Τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν τον Σεπτέμβριο του 2018 και αμέσως μετά η Moore-Reed συνελήφθη, καθώς της απαγγέλθηκαν βαρύτερες κατηγορίες για το έγκλημα. Οι αρχές το διάστημα που ήταν σε εξέλιξη τα γυρίσματα της ταινίας, ανακάλυψαν στιγμιότυπα από τον φόνο που είχε απαθανατίσει η ίδια με το κινητό της τηλέφωνο.

Η δίκη της 30χρονης, η οποία κρατείται χωρίς εγγύηση, έχει οριστεί για τον επόμενο μήνα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα