Στο εδώλιο Βρετανός, που έφερε την κόρη του για τον γάμο του στη Ρόδο

Στο εδώλιο Βρετανός, που έφερε την κόρη του για τον γάμο του στη Ρόδο

Ένας Βρετανός θα δικαστεί και θα πληρώσει πρόστιμο 60 λιρών επειδή δεν κατάφερε να εξασφαλίσει στην κόρη του άδεια από το σχολείο για να παρευρεθεί στον γάμο του

Ενώπιον της Δικαιοσύνης θα οδηγηθεί ένας Βρετανός νεόνυμφος, με την κατηγορία ότι ταξίδεψε με την κόρη του στη Ρόδο, όπου θα παντρευόταν τη νέα του σύζυγο, χωρίς να έχει σχολική άδεια.

Ο 31χρονος Ντιν Νίξον, πατέρας τριών παιδιών, σχεδίαζε στον "ελληνικό" γάμο του με τη σύντροφό του Άσλεϊ να είχε στο πλευρό του τα τρία παιδιά που είχε από προηγούμενο γάμο. Ο μικρότερός του γιος μάλιστα θα ήταν και... κουμπάρος

Λόγω της σχολικής περιόδου, οι τρεις ανήλικοι έπρεπε να πάρουν άδεια από το σχολείο τους για να απουσιάσουν και να ταξιδέψουν στη Ρόδο. Η 10χρονη Κίρα και ο 7χρονος Φρέντι κατάφεραν να πάρουν το "χαρτί", το ίδιο όμως δεν ίσχυσε για τη 12χρονη Κάτι που έλαβε την αρνητική απάντηση του σχολικού διευθυντή της.

Ο 31χρονος έτσι δεν είχε άλλη επιλογή από το να "κλέψει" την κόρη του. Η κίνησή του αυτή ωστόσο είχε ως αποτέλεσμα να του επιβληθεί πρόστιμο 60 λιρών, ενώ τον Ιούλιο να χρειαστεί να παρουσιαστεί ενώπιον του δικαστεί.

«Το παιδί πραγματικά δεν καταλαβαίνει για ποιο λόγο πρέπει να δικαστώ. Τι έπρεπε να κάνω δηλαδή... Να πάρω τα δύο μου παιδιά και να αφήσω το τρίτο πίσω. Όλο αυτό είναι πεταμένα λεφτά των φορολογούμενων» είπε σε δηλώσις ο Νίξον.

(Με πληροφορίες από Daily Mail)

SHARE:

24Media Network