Στο νοσοκομείο ο Αλέν Ντελόν

Ο Αλέν Ντελόν στο 72ο φεστιβάλ Καννών
Ο Αλέν Ντελόν στο 72ο φεστιβάλ Καννών VIANNEY LE CAER/INVISION/AP

Με ιλίγγους και πονοκεφάλους, οι οποίοι πιθανόν οφείλονται στην καρδιακή αρρυθμία από την οποία πάσχει, νοσηλεύεται ο 83χρονος ηθοποιός.

Ο Αλέν Ντελόν εισήχθη την Παρασκευή στο Αμερικανικό Νοσοκομείο του Νεϊγί, κοντά στο Παρίσι, καθώς είχε ιλίγγους και πονοκεφάλους που δεν φαίνεται να είναι ιδιαίτερα ανησυχητικοί, έγινε γνωστό από το περιβάλλον του.

Τα συμπτώματα αυτά πιθανόν οφείλονται στην καρδιακή αρρυθμία από την οποία πάσχει ο ηθοποιός, διευκρίνισε η ίδια πηγή προσθέτοντας ότι "όλα πάνε καλά" για τον 83χρονο Γάλλο, ο οποίος υποβλήθηκε προληπτικά σε εξετάσεις μόνο και αναμένεται να πάρει εξιτήριο αργότερα σήμερα.

Ιερό τέρας του γαλλικού κινηματογράφου, ο Ντελόν απέσπασε πριν από μερικές εβδομάδες στο Φεστιβάλ των Καννών έναν τιμητικό Χρυσό Φοίνικα για την προσφορά του στην Έβδομη Τέχνη. Το βραβείο παρέλαβε από την κόρη του Ανούσκα. Πολύ συγκινημένος, στην ομιλία του που είχε μια αδιόρατη θλίψη, ο Ντελόν είπε τότε ότι το βραβείο αυτό μοιάζει κάπως με "μεταθανάτιο φόρο τιμής, ενώ είμαι εν ζωή".

SHARE:

24Media Network