Στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός ο Τραμπ

President Donald Trump listens during a meeting with lawmakers on immigration policy in the Cabinet Room of the White House, Tuesday, Jan. 9, 2018, in Washington. (AP Photo/Evan Vucci)
President Donald Trump listens during a meeting with lawmakers on immigration policy in the Cabinet Room of the White House, Tuesday, Jan. 9, 2018, in Washington. (AP Photo/Evan Vucci) AP

Ο Αμερικανός πρόεδρος προτίθεται να συζητήσει αυτοπροσώπως την ατζέντα "Πρώτα η Αμερική"

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ προγραμματίζει να συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός στην Ελβετία που θα διεξαχθεί από τις 23 έως τις 26 Ιανουαρίου, δήλωσε την Τρίτη η εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου, Σάρα Χάκαμπι Σάντερς.

Οι εργασίες της περσινής ετήσιας συνάντησης ηγετών χωρών και εκπροσώπων της οικονομικής ελίτ στο ελβετικό θέρετρο εστίασαν στον αντίκτυπο που θα είχε στην παγκόσμια οικονομία η εκλογή του Ρεπουμπλικάνου προέδρου.

ADVERTISING

Φέτος, ο Τραμπ θα συζητήσει αυτοπροσώπως την ατζέντα «Πρώτα η Αμερική», σημείωσε η Σάντερς.

«Στο φετινό Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, ο πρόεδρος προσδοκά να προωθήσει τις πολιτικές του για την ενίσχυση αμερικανικών επιχειρήσεων, αμερικανικών βιομηχανιών και των Αμερικανών εργαζομένων», ανέφερε η ανακοίνωση.

Στο επίκεντρο των συζητήσεων του φετινού Φόρουμ θα βρεθούν οι αιτίες και οι λύσεις της πολιτικής, οικονομικής και κοινωνικής διάσπασης της κοινωνίας.

(Φωτό: AP Photo/Evan Vucci)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τραμπ, ΗΠΑ
SHARE:

24Media Network