Στον κόσμο του ο Πενς: Θα δείτε νόμο και τάξη παντού σ’ αυτή τη χώρα

Στον κόσμο του ο Πενς: Θα δείτε νόμο και τάξη παντού σ’ αυτή τη χώρα
Ο Αμερικανός αντιπρόεδρος, Μάικ Πενς AP Photo/Alex Brandon

Την ώρα που οι ΗΠΑ συγκλονίζονται από νέες διαδηλώσεις κατά της αστυνομίας βίας, ο Μάικ Πενς μίλησε για την καθολική εφαρμογή του δόγματος του νόμου και της τάξης.

Η ομιλία του Μάικ Πενς στο συνέδριο των Ρεπουμπλικάνων την Πέμπτη τα ξημερώματα ήταν αυτό που κάθε οπαδός της κυβέρνησης Τραμπ θα ήθελε να ακούσει.

Ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ επέμεινε μέχρι τέλος στο δόγμα του νόμου και της τάξης και στην ανάγκη να εφαρμοστεί “παντού στις ΗΠΑ, για κάθε Αμερικανό κάθε χρώματος και καταγωγής” αποστροφή που ενθουσίασε ιδιαίτερα τους παρόντες.

“Η κυβέρνηση Τραμπ αναγνωρίζει το δικαίωμα των Αμερικανών σε ειρηνική διαμαρτυρία. Αλλά οι αγριότητες και το πλιάτσικο δεν είναι ειρηνική διαμαρτυρία” τόνισε ο Πενς την ώρα που οι ΗΠΑ συγκλονίζονται απο τα αιματηρά γεγονότα στην Κενόσα.

Κινδυνολογώντας, ο Πενς ισχυρίστηκε ότι “στην Αμερική του Τζο Μπάιντεν δεν θα είστε ασφαλείς” κατηγορώντας τον υποψήφιο των Δημοκρατικών ότι δεν βρήκε να πει μία λέξη για τη συνεχιζόμενη βία των τελευταίων ημερών

. Τόνισε δε ότι ” πάρα πολύ ήρωες πέθαναν υπερασπιζόμενοι την ελευθερία μας για να βλέπουν τώρα τους Αμερικανούς να στρέφονται ο ένας εναντίον του άλλου. Θα έχουμε λοιπόν νόμο και τάξη στους δρόμους αυτής της χώρας”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα