"Αγανακτισμένοι" όλου του κόσμου ενωθείτε

"Αγανακτισμένοι" όλου του κόσμου ενωθείτε

Ήρθε η ώρα να ενωθούμε. Ήρθε η ώρα να μας ακούσουν. Λαοί του κόσμου, ξεσηκωθείτε στις 15 Οκτωβρίου!. Αυτό θα είναι το σύνθημα που θα ακουστεί σε 82 χώρες όπου οι "αγανακτισμένοι" αναμένεται να κατακλύσουν τις πλατείες 951 πόλεων (Vid+Pic)

Συγκεντρώσεις πραγματοποιούν οι "Αγανακτισμένοι όλου του κόσμου σε 951 πόλεις 82 χωρών, ύστερα από κάλεσμα των Indignados της Ισπανίας.

Ήδη στο Λονδίνου έχουν συγκεντρωθεί χιλιάδες διαδηλωτές, οι οποίοι φωνάζουν συνθήματα, ενώ στους δρόμους έχουν βγει και οι πολίτες της Ρώμης.

Στην ιστοσελίδα των Indignados, παρουσιάζεται ο χάρτης με τις κινητοποιήσεις που είναι προγραμματισμένες για εκείνη την ημέρα. Από την Τανζανία ως τη Χαβάη, περνώντας από το κίνημα "Occupy Wall Street", κόκκινες κουκκίδες σημειώνουν τα σημεία όπου αναμένεται να συγκεντρωθούν οι "Αγανακτισμένοι".

Το πλήρες κείμενο μπορείτε να το βρείτε εδώ

15 Οκτώβρη – Ενωμένοι για μια Παγκόσμια Αλλαγή

Στις 15 Οκτωβρίου, άτομα από όλο τον κόσμο θα βγουν στους δρόμους και τις πλατείες. Από την Αμερική ως την Ασία, από την Αφρική ως την Ευρώπη, ο κόσμος ξεσηκώνεται για να διεκδικήσει τα δικαιώματα του και να απαιτήσει μια αληθινή δημοκρατία. Τώρα ήρθε η ώρα να ενωθούμε όλοι σε μια παγκόσμια, ειρηνική διαμαρτυρία.

Οι κυβερνήσεις λειτουργούν για το όφελος των λίγων, αγνοώντας τη βούληση της συντριπτικής πλειοψηφίας και το ανθρώπινο και περιβαλλοντικό κόστος που πληρώνουμε όλοι. Αυτή η ανυπόφορη κατάσταση πρέπει να σταματήσει.

Ενωμένοι σε μια φωνή, θα δείξουμε στους πολιτικούς και την οικονομική ελίτ που υπηρετούν, ότι εμείς, ο λαός, θα αποφασίσουμε για το μέλλον μας. Δεν είμαστε εμπορεύματα στα χέρια των πολιτικών και τραπεζιτών που δεν μας αντιπροσωπεύουν.

Στις 15 Οκτωβρίου, θα συναντηθούμε στους δρόμους για να ξεκινήσουμε την παγκόσμια αλλαγή που θέλουμε. Θα διαδηλώσουμε ειρηνικά, θα μιλήσουμε και θα οργανωθούμε, μέχρι να το καταφέρουμε.

Ήρθε η ώρα να ενωθούμε. Ήρθε η ώρα να μας ακούσουν.

Λαοί του κόσμου, ξεσηκωθείτε στις 15 Οκτωβρίου!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ραντεβού πέντε ηπείρων κατά των κυβερνήσεων

15 October - United for Global Change

SHARE: