Συγκινητικό βίντεο: Πώς αντιδρούν παιδιά στην ανακοίνωση ότι υιοθετήθηκαν

Συγκινητικό βίντεο: Πώς αντιδρούν παιδιά στην ανακοίνωση ότι υιοθετήθηκαν

Θετοί γονείς ανακοίνωσαν στα παιδιά που είχαν αναλάβει την κηδεμονία της ότι η παραμονή τους στο ζεστό σπιτικό τους έγινε μόνιμη, κάνοντάς τα να δακρύσουν από συγκίνηση (Vid)

Το συγκεκριμένο βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου είναι το πιο γλυκό και συγκινητικό πράγμα που κυκλοφορεί αυτές τις μέρες.

Γονείς ανακοίνωσαν στα παιδιά που είχαν αναλάβει προσωρινά τη φροντίδα τους, μιας και τα είχαν πάρει από κέντρο φιλοξενίας, ότι η διαδικασία της υιοθεσίας τους ολοκληρώθηκε και πλέον μπορούν να μείνουν για πάντα μαζί τους.

Στο βίντεο καταγράφεται ο πατέρας να δίνει στο μεγαλύτερο από τα τρία παιδιά ένα τυλιγμένο πακέτο, το οποίο περιέχει τα χαρτιά από την απόφαση του δικαστηρίου. Το αγοράκι το ανοίγει και αντιλαμβάνεται πως πρόκειται για το επίσημο, πολυπόθητο έγγραφο και τον αγκαλιάζει, ξεσπώντας σε λυγμούς.

Το βίντεο έχει γυριστεί πέρυσι την ημέρα των Χριστουγέννων, ωστόσο οι γονείς, Michael και Sarah Perks, αποφάσισαν να το δημοσιοποιήσουν τώρα, για να ενθαρρύνουν όλους τους γονείς που σκέφτονται να υιοθετήσουν ένα παιδί.

(Πηγή: dailymail)

SHARE:

24Media Network