Συγκλονιστικό: Ξεναγός έδωσε μάχη με πύθωνα

Συγκλονιστικό: Ξεναγός έδωσε μάχη με πύθωνα

Ένας ξεναγός σκότωσε πύθωνα σε ποταμό του Εθνικού Πάρκου στη Φλόριντα. Είδε το φίδι, ενώ βρισκόταν σε ένα μικρό πλοίο με μια τετραμελή οικογένεια (Vid+Pic)

Αντιμέτωπος με έναν πύθωνα, ήρθε ένας 26χρονος στο εθνικό πάρκο της Φλόριντα, ενώ ξεναγούσε πάνω σε ένα μικρο πλοιάριο μια τετραμελή οικογένεια.

Ο λόγος για τον Tommy Owen από το Everglades City, ο οποίος εντόπισε το φίδι να κολυμπά στις όχθες του ποταμού την περασμένη Τρίτη.

"Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν ότι έπρεπε να το πάρω από εκεί καθώς καταστρέφει το οικοσύστημα τρώγοντας πουλιά, κουνέλια και άλλα μικρά θηλαστικά" ανέφερε ο 26χρονος στη New York Daily News.

 Ο νεαρός πήδηξε στα νερά και άρπαξε με τα χέρια του τον μήκους σχεδόν τριών μέτρων πύθωνα. Ο νεαρός πάλεψε για αρκετά λεπτά έως ότου ένας συνεργάτης του κατάφερε να του κόψει το κεφάλι.

"Έπρεπε να τον σκοτώσω, ώστε να μην υπάρχει ένας ακόμη πύθωνας ελεύθερος εκεί έξω" είπε. Οι πύθωνες αποτελούν κίνδυνο για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της περιοχής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αρχές έχουν στήσει το "Κυνήγι του Πύθωνα" με χρηματική αμοιβή για εκείνον που θα σκοτώσει τους περισσότερους.

Σκοπός είναι να μειωθεί ο αριθμός των πυθώνων Βιρμανίας, που αποτελούν ξενικά είδη στους υδροβιότοπους της περιοχής.

Οι πιο ψύχραιμοι απαθανάτισαν τη στιγμή της μάχης του νεαρού με τον Πύθωνα.

Πηγή:New York Daily News

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Florida Snake Killed By Tour Guides On Video

SHARE:

24Media Network