Συνάντηση Μέρκελ – Ιβάνκα Τραμπ: Τι κάνεις εσύ εδώ;

Συνάντηση Μέρκελ – Ιβάνκα Τραμπ: Τι κάνεις εσύ εδώ;
German Chancellor Angela Merkel sits next to Ivanka Trump during a roundtable discussion on vocational training with German and American business leaders, Friday, March 17, 2017, at the White House in Washington. (AP Photo/Evan Vucci) AP

Η κόρη του Αμερικανού προέδρου κάθισε δίπλα στην Γερμανίδα καγκελάριο κατά τη συνάντηση επιχειρηματιών των δύο χωρών. Το βλέμμα της Μέρκελ τα λέει όλα (pics)

Η Ιβάνκα Τραμπ έκλεψε την παράσταση την Παρασκευή, κατά τη συνάντηση επιχειρηματιών των ΗΠΑ και της Γερμανίας, που έγινε στο πλαίσιο της επίσκεψης της Άνγκελα Μέρκελ στην Ουάσινγκτον. Αυτή τη φορά όμως δεν ήταν η εντυπωσιακή εμφάνισή της αλλά ο, ανύπαρκτος κατά πολλούς, λόγος που βρέθηκε να κάθεται στο ίδιο τραπέζι με την Γερμανίδα καγκελάριο και μάλιστα δίπλα της.

Οι φωτογραφίες από την συγκεκριμένη συνάντηση, που δείχνουν την Μέρκελ να κοιτάει “περίεργα” την κόρη του Αμερικανού προέδρου έκαναν τον γύρο του κόσμου. Επακόλουθο ήταν το twitter να πάρει “φωτιά”, καθώς πολλοί θεώρησαν ότι η καγκελάριος αναρωτιέται τι κάνει η Ιβάνκα δίπλα της.

Η επιχειρηματίας και τηλεοπτική αστέρας πάντως, που έχει Ph.D. στη χημεία και μιλάει άπταιστα ρωσικά, ανέφερε ότι ήταν τιμή της που βρέθηκε στη συνάντηση αυτή με την Μέρκελ.

(Κεντρική φωτό: AP Images / Evan Vucci)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα