Συνελήφθη 33χρονη μαστροπός που είχε σχέσεις με τον δολοφόνο του Ρώσου πρέσβη

Συνελήφθη 33χρονη μαστροπός που είχε σχέσεις με τον δολοφόνο του Ρώσου πρέσβη

Η γυναίκα ρωσικής καταγωγής είχε επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον δράστη της δολοφονικής επίθεσης στην γκαλερί της Άγκυρας

Οι τουρκικές αρχές συνέλαβαν μια γυναίκα ρωσικής καταγωγής, η οποία φέρεται να είχε σχέσεις με τον δολοφόνο του Ρώσου πρεσβευτή στην Άγκυρα, Αντρέι Καρλόφ, όπως μετέδωσε το πρακτορείο Tass, επικαλούμενο δημοσιεύματα του τουρκικού Τύπου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του δικτύου A Haber, η Αικατερίνα Μπ., ηλικίας 33 ετών, είχε επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον δράστη της δολοφονικής επίθεσης Μεβλιούτ Μερτ Αλτιντάς, ενώ είχε τηλεφωνήσει παράλληλα και στο Ρωσικό Κέντρο Πολιτισμού στν Άγκυρα.

Κατά την ανάκριση της, παραδέχθηκε ότι επικοινωνούσε με τον Αλτιντάς, μέσω μηνυμάτων.

Όπως αναφέρει η την τουρκική εφημερίδα Sabah, η 33χρονη είναι μαστροπός και η ασχολία της ήταν να κανονίζει τα ραντεβού γυναικών με Τούρκους επιχειρηματίες, σε ξενοδοχεία πέντε αστέρων.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, η 33χρονη έκλεινε τις συναντήσεις μέσω δύο σχετικών ιστοσελίδων που διέθετε και προσέφεραν παρόμοιες υπηρεσίες.

Η συλληφθείσα με απόφαση του δικαστηρίου κρατείται σε μια από φυλακές της Άγκυρας.

Η ρωσική πρεσβεία, όπως μεταδίδει το Tass, επικαλούμενο την υπεύθυνη του γραφείου Τύπου της στην Άγκυρα, υπέβαλε αίτημα προς τις τουρκικές αρχές μέσω του οποίου ζητούσε ενημέρωση, αναφορικά με την εγκυρότητα των τουρκικών δημοσιευμάτων, όσον αφορά στη σύλληψη της 33χρονης.

Ωστόσο, ακόμη δεν έχει υπάρξει απάντηση από την πλευρά της Τουρκίας.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τουρκία
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Έτοιμος για την προεδρική φρουρά ήταν ο Τούρκος εκτελεστής

Τουρκία: Έρευνα γιατί ο δολοφόνος του Ρώσου πρέσβη δεν πιάστηκε ζωντανός

Hurriyet: Στην ομάδα προστασίας του Ερντογάν ο δολοφόνος του Καρλόφ

SHARE: