Συνελήφθη άνδρας με εξοπλισμό διαρρήκτη έξω από το σπίτι της Τέιλορ Σουίφτ

H Τέιλορ Σουίφτ
H Τέιλορ Σουίφτ EVAN AGOSTINI/INVISION/AP

Πήγε στο σπίτι της Τέιλορ Σουίφτ υποτίθεται για να αρχίσει καριέρα στο τραγούδι. Ομως κρατούσε όλα τα απαραίτητα σύνεργα ενός διαρρήκτη και φυσικά συνελήφθη.

Άνδρας που έφερε πλήρη εξοπλισμό διαρρήκτη και συνελήφθη μπροστά από το σπίτι της Τέιλορ Σουίφτ είπε στους αστυνομικούς ότι γνωρίζει προσωπικά την αμερικανίδα τραγουδίστρια και ότι είχε συμφωνήσει μαζί της να τον βοηθήσει να ξεκινήσει την καριέρα του στο μουσικό στερέωμα.

Η αστυνομία του Ουέστερλι, μιας κωμόπολης στην πολιτεία του Ρόουντ 'Αιλαντ, συνέλαβε την Παρασκευή τον άνδρα, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν περισσότερα από 30 εργαλεία που μπορούσαν να διανοίξουν μια κλειδαριά, όπως και άλλα κοινά διαρρηκτικά εργαλεία. Κάτοικοι της περιοχής είδαν τον άνδρα, ο οποίος είχε φθάσει μέχρι την εξώπορτα του σπιτιού της Σουίφτ προτού συλληφθεί.

"Δεν σταματούσε να μας λέει ότι τη γνωρίζει προσωπικά και ότι πήγαινε να την επισκεφθεί", εξήγησε ο αρχηγός της αστυνομίας του Ουέστερλι, Σον Λέισι, στο Westerly Sun, το πρώτο μέσο ενημέρωσης που μετέδωσε την είδηση. "Έλεγε ότι προσπαθούσε να αρχίσει καριέρα στο τραγούδι και ότι εκείνη είχε δεχτεί να τον βοηθήσει", πρόσθεσε ο αξιωματούχος επιβεβαιώνοντας τη σύλληψη του προσώπου αυτού, που έκτοτε κατηγορείται για κατοχή εργαλείων που χρησιμοποιούνται στις διαρρήξεις και ένα ρόπαλο του μπέιζμπολ.

Πηγή: 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΗΠΑ
SHARE: