Συνελήφθη ο... Ηλίας του 16ου στη Νέα Υόρκη

Συνελήφθη ο... Ηλίας του 16ου στη Νέα Υόρκη

Νεαρός που παρίστανε τον αστυνομικό, για να εντυπωσιάσει, συνελήφθη στη Νέα Υόρκη

Τον... Κώστα Χατζηχρήστο στην ταινία "Ο Ηλίας του 16ου" ζήλεψε ένας 18χρονος στο Λονγκ Άιλαντ της Νέας Υόρκης, ο οποίος παρίστανε συστηματικά τον Αστυνομικό, προκειμένου να κερδίσει την εκτίμηση της κοπέλας του και της οικογένειάς της.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του CBS, ο 18χρονος Μαξ Σάπιρμαν από το Ντιρ Παρκ, ισχυρίστηκε στην φίλη του ότι είναι Αστυνομικός.

Τότε, αυτή τον παρουσίασε στην μητέρα της, η οποία του ζήτησε, ως προσωπική χάρη, να παρέμβει για να προστατεύσει μια φίλη της, η οποία είχε πέσει θύμα ενδοοικογενειακής βίας από την σύζυγό της.

Συνελήφθη ο... Ηλίας του 16ου στη Νέα Υόρκη

Τότε, ο 18χρονος ντύθηκε Αστυνομικός, πήγε στο σπίτι της γυναίκας και έκανε παρατήρηση στον άνδρα.  Μάλιστα, ρώτησε επανειλημμένα την γυναίκα εάν επιθυμεί να μηνύσει τον σύζυγό της, όμως αυτή δεν είχε τέτοια πρόθεση.

Τελικώς, μετά από κάθε εμφάνισή του ως όργανο της τάξης, ο 18χρονος έδινε εντολή στον άνδρα να εγκαταλείψει το σπίτι για τη νύχτα.

Το κόλπο του νεαρού αποκαλύφθηκε όταν η γυναίκα ανακάλυψε τυχαία ότι δεν ήταν Αστυνομικός, καταγγέλοντας το περιστατικό στις Αρχές.  Η Αστυνομία ενήργησε άμεσα, συνέλαβε τον 18χρονο και πραγματοποίησε έρευνα στο σπίτι του, όπου βρέθηκαν στολές και διακριτικά της Αστυνομίας.

Πάντως, εκτός από την φίλη της αγαπημένης του, ο 18χρονος πιθανότατα είχε συνήθεια να παριστάνει τον ένστολο, αφού η Αστυνομία έδωσε στην δημοσιότητα μια φωτογραφία κατά την οποία προσπαθεί να... επιβάλει την τάξη σε ένα λεωφορείο.

Πηγή: newgreektv

SHARE:

24Media Network