Συνελήφθη στη Νέα Υόρκη ο Κόνορ Μακ Γκρέγκορ

Συνελήφθη στη Νέα Υόρκη ο Κόνορ Μακ Γκρέγκορ
Ο Conor McGregor AP

Δικαστικοί μπελάδες για τον Ιρλανδό μετά τα έκτροπα στην αμερικανική μητρόπολη, όπου επιτέθηκε με καρέκλες κ.ά κατά μαχητών του UFC

Αφού τα έκανε γυαλιά-καρφιά χθες στη Νέα Υόρκη, όπου επιτέθηκε μαζί με άλλους σε βαν που μετέφερε μαχητές του UFC, ο Κόνορ Μακ Γκρέγκορ παραδόθηκε τελικά στην αστυνομία και συνελήφθη.

Σύμφωνα με την Washington Post ο ιρλανδός αθλητής πολεμικών τεχνών διώκεται με κατηγορίες για σωματική επίθεση, που έστειλε τον μαχητή Michael Chiesa στο νοσοκομείο.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τον σαββατιάτικο αγώνα μεταξύ Μαξ Χολογουέι και Χαμπίμπ Νουρμαγκομέντοφ για το Ultimate Fighting Championship με το νικητή να παίρνει τη χρυσή ζώνη στην κατηγορία ελαφρών βαρών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι “παρών” στα επεισόδια ήταν και ο Artem Lobov που έχει τελειώσει από το UFC, καθώς ήδη τον έβγαλαν από την κάρτα του UFC 223.

Σύμφωνα με τον Independent ο Μακ Γκρέγκορ παρέμεινε χθες βράδυ υπό κράτηση και σήμερα το πρωί επρόκειτο να οδηγηθεί ενώπιον δικαστηρίου στο Μπρούκλιν. Λόγω των επεισοδίων ακυρώθηκαν τρεις αγώνες της UFC που ήταν προγραμματισμένοι για το Σάββατο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα